AART/SJ architects Oslo Søknadsfrist: 03.10.2018 aart.dk/da/job

Arkitekter

AART/​SJ architects søker arkitekter

AART / SJ architects søker erfarne og engasjerte arkitekter til vårt team på Aker Brygge i Oslo. Du har minimum 5-10 års erfaring som prosjekterende arkitekt og prosjektleder.  
 
Hos AART/SJ architects er vi drevet av prosjekter som har stor betydning for byggherrer og samfunn. Vi har en stor og variert prosjektportefølje som spenner fra små boligprosjekter til store næringsbygg, masterplanning og byutvikling, muligheten for å inngå eller lede større prosjektteam i offentlige prosjekter, der vi forener nordisk arkitektur med gode løsninger og høy kvalitet.  

Vi tilbyr en spennende og utfordrende jobb på vårt kontor i Bryggegata, hvor du får et tett samarbeide med kreative og kunnskapsrike kolleger.  
 
Kvalifikasjoner:

•   Er utdannet arkitekt med minimum 5 års erfaring med prosjektering  
•   Erfaring med prosjektering av bolig- og næringsprosjekter    
•   Prosjektledererfaring i ulike faser (parallelloppdrag / konkurranser, prosjektering og byggeplass)    
•   Gode formgivnings- og visualiseringsevner    
•   Erfaren bruker av Revit  
•   God muntlig og skriftlig kommunikasjonsevne  
 
Vi forventer høy grad av selvstendighet og at du holder et høyt faglig nivå, i tillegg må du være en dedikert lagspiller som trives med allsidige oppgaver og har fokus på kvalitet. God dialog med våre byggherrer og samarbeidspartnere, en tverrfaglig tilnærming og en profesjonell holdning er noen av de kvalitetene vi ser etter.  

Med kontorer i Aarhus, København og Oslo tilbyr vi karrieremuligheter i hele Norden. Vi gir deg mulighet til å utvide din horisont og teste kreftene med høyt profilerte prosjekter på tvers av de nordiske landene og i tett samarbeid med dyktige og dedikerte kollegaer. Vi tilbyr gode lønns- og ansettelsesvilkår, fri trening, spennende etterutdanningsmuligheter og et godt arbeidsmiljø med mange sosiale aktiviteter.    
 
Praktisk informasjon   
Tiltredelse så snart som mulig eller i løpet av høsten. Intervjuer med aktuelle kandidater gjennomføres fortløpende. Søknad med CV og portefølje lastes opp via applikasjonsknappen.

Spørsmål om stillingen
Kristine Dave-Amundsen
Associeret partner
e-post

Les mer og søk på stillingen
 
 AART architects er en af Danmarks førende arkitektvirksomheder. Vi tæller mere end 150 medarbejdere og holder til i Aarhus, København og Oslo. Herfra rådgiver vi bygherrer i hele Norden om at udforme og udfordre det byggede miljø på tværs af skala og sektorer. Det gør vi med en unik kombination af indlevelse og innovation, som gennem alle årene har præget vores arbejde med design og arkitektur.