Frost Arkitekter Oslo Søknadsfrist: 26.04.2019 frostark.no

Arkitekter

Frost Arkitekter søker etter to dyktige og trivelige arkitektkollegaer.

Vi søker etter to personer som vil bidra til utviklingen av vårt kontor. Frost Arkitekter opplever økende oppdragsmengde og består i dag av seks engasjerte arkitekter. Vi jobber for tiden med mange spennende og varierte prosjekter i hele Østlandsområdet, alt fra konseptutvikling til prosjektering på detaljnivå. 

Som arkitekt kan vi tilby deg en god arbeidsplass der alle på kontoret er involvert i de forskjellige prosjektene du jobber med. Stillingen innebærer prosjekterings- og oppfølgingsansvar, med direkte kontakt med kunde, kommune, utførende og andre konsulenter.  

Du vil oppleve at vi er opptatt av å skape et godt arbeidsmiljø der vi spiller hverandre gode. Kompetente medarbeidere og samarbeidspartnere bidrar til din faglige utvikling og god prosjektgjennomføring. Kontoret har fokus på å holde alle faglig oppdaterte slik at vi som et team styrker vår konkurransedyktighet i et marked som krever stadig mer. 

Frost Arkitekter fokuserer på å gjøre seg kjent med det aktuelle prosjektets forutsetninger, historie og kommunale føringer. Kontoret har kompetanse som strekker seg fra private boligprosjekter til offentlige bygg, som skoler og barnehage, hotell og restaurant. Kontorets prosjektportefølje består i stor grad av eiendomsutviklingsprosjekter gjennom reguleringsarbeid, utvikling av byggeprosjekter og detaljering frem til ferdigstilling.

Kundetilfredshet er viktig i alle prosjekter. Vi er stolte av at kontoret får en rekke forespørsler basert på et godt omdømme og anbefalinger fra tidligere kunder.

Kontoret holder til i flotte, moderne lokaler midt i sentrum i Rådhusgata 4 i Oslo der vi jobber på nye, raffe iMac-er. Vi har en stor takterrasse med utsikt mot operaen hvor vi spiser deilig lunsj i felleskap.

Ønskede kvalifikasjoner arkitekt 1:
-   Utdannelse som arkitekt på masternivå
-   Erfaring med prosjektering i ArchiCAD eller tilsvarende BIM-program
-   Minimum 3 års erfaring med gjennomføringsfase, prosjektering, byggesøknad og detaljering 
-   Må beherske norsk muntlig og skriftlig
-   Erfaring fra et skandinavisk arkitektkontor

Ønskede kvalifikasjoner arkitekt/ landskapsarkitekt 2:
-   Utdannelse som arkitekt/landskapsarkitekt på masternivå
-   Erfaring med prosjektering i ArchiCAD eller tilsvarende BIM-program
-   Erfaring med gjennomføring av reguleringsprosjekter
-   Må beherske norsk muntlig og skriftlig
-   Erfaring fra et skandinavisk arkitektkontor

Søknad med referanseprosjekter og CV sendes til post@frostark.no 

Søknadsfrist 26. april 2019.
Ønsker tiltredelse: snarest

Mer info om stillingen fås ved henvendelse til: 
Arkitekt MNAL Ida Angel Weum (faglig leder)
Tlf: 45 91 79 36 / post@frostark.no

www.frostark.no