DRMA Arkitekter Drammen Søknadsfrist: 14.08.2021

Arkitekter og Byplanlegger

DRMA er et arkitektkontor som jobber i spenningsfeltet mellom byggeprosjektet og strategier for steds- og byutvikling. Vi jobber i prosjekter der flere fagfelt overlapper, fra visjonsarbeid, medvirkningsprosesser og planlegging, til komplekse byggeoppdrag og enkle formgivningsoppgaver.

Vi er opptatt av å være til stede i samarbeidene, på stedene og i prosjektene vi jobber; at det vi gjør skal ha sitt utspring i en tydelig respekt for det lokale, det særegne, menneskene og prosessene, men også i en tro på at arkitektur er relevant i en tid som krever endring, at den kan skape undring og bidra til læring.

Samarbeid på tvers av fagdisipliner er en viktig og naturlig del av våre arbeidsprosesser. Vi jobber tett med oppdragsgivere, brukere, spesialister og andre arkitektkontorer på prosjekter i hele Norge.

DRMA er et kontor i vekst, og søker nå etter flere nye medarbeidere til vårt tverrfaglige team. I dag er vi 17 ansatte og holder til sentralt i Drammen, kun et steinkast fra togstasjonen.

Arkitekter
Vi ser etter deg som har mellom 5 og 10 års arbeidserfaring og deg som har mellom 3 og 5 års erfaring med stor lidenskap for faget.

  • du har fremragende formgivningsevner, både i stor og liten skala
  • du er sikker og erfaren innen 3D prosjektering
  • du har kjennskap til gjennomføring av byggeprosjekter
  • du forstår plan- og reguleringsprosesser
  • du har stor entusiasme for arkitekturen, men også for by- og stedsutvikling

Stillingen forutsetter Master arkitektur, erfaring med BIM og gode kunnskaper innen Autocad/Archicad/Revit.

Byplanlegger
Vi ser etter deg som har jobbet med by- og stedsutvikling en stund, som har arkitekt- eller byplanleggerbakgrunn med formgivningsfokus, og som brenner for utviklingen av gode byer og tettsteder.

  • du har kunnskap om prosesser etter plan- og bygningsloven
  • du har mellom 3 og 5 års arbeidserfaring
  • du har gode fremstillingsevner verbalt og visuelt
  • du har gode formgivningsevner på urban design nivå
  • du har stor entusiasme også for arkitekturen

Stillingen forutsetter Master arkitektur eller tilsvarende, kunnskaper innen Autocad/Archicad, inDesign, Illustrator og Photoshop.

Hos oss vil du bli utfordret gjennom stor variasjon i arbeidsoppgavene. Du vil delta i inspirerende arbeidsprosesser og strategisk tenkning. Du vil bli en del av et inkluderende og sosialt miljø med dyktige kollegaer. Vi tilbyr gode betingelser, fleksibilitet og muligheter til faglig og personlig utvikling.

Søknad med CV, portfolio og attester sendes til ac@drma.no
Søknadsfrist 14. august