LPO Arkitekter Oslo, Bergen, Longyearbyen, Lillehammer

Arkitekter med sikkerhetsklarering

Oslo (Bergen, Longyearbyen, Lillehammer)LPO har siden oppstarten i 1983 opparbeidet bred faglig kompetanse og erfaring innenfor fire hovedområder: bygg og prosjektering, plan og regulering, programmering og rådgivning, samt utstilling. Med lokasjoner i Oslo, Longyearbyen, Lillehammer og Bergen har LPO en sentral og viktig posisjon som en av landets ledende arkitektbedrifter.

Helt siden LPO vant konkurransen om Rena Leir har vi vært en viktig leverandør for Forsvarsbygg - på fastlandet, og Svalbard/Jan Mayen. Med økt oppdragsmengde ønsker vi å styrke oss med arkitekter med sikkerhetsklarering.

Den vi søker er engasjert, faglig sterk med et ønske om å skape gode prosesser. Du får en sentral rolle i prosjektene, og vil bidra til utvikling, koordinering og effektivisering av spennende prosjekter av stor samfunnsmessig verdi.

Stillingen innebærer blant annet:

 Aktiv deltagelse i prosjektgjennomføring, med kort avstand til avgjørelser

 Prosjektutvikling og koordinering

 Tverrfaglig samarbeid

 Arbeid på prosjektkontor/annen lokasjon enn våre avdelinger må påberegnes

Kvalifikasjoner:

 Erfaring med Revit

 Noen års erfaring med prosjektering

 Gjerne sikkerhetsklarert på høyt nivå

Personlige egenskaper:

 God koordinerings- og gjennomføringsevne

 Evnen til å gjøre andre gode

 Evnen til å arbeide selvstendig og kunne håndtere flere parallelle arbeidsoppgaver

 Sterkt ønske om egenutvikling

 Serviceinnstilt, løsningsorientert og fleksibel

Stillingen innebærer en del reisevirksomhet, og kan i perioder jobbe på andre lokasjoner. Dersom du innehar de kvalifikasjonene vi er ute etter, og du motiveres av en jobb hvor du vil være med å skape «et verktøy for et ålreit liv» i et særdeles trivelig arkitektkontor.

– da ønsker vi å høre fra deg!

LPO tilbyr spennende og utfordrende arbeidsoppgaver sammen med kreative og faglig dyktige kollegaer i et hyggelig og uformelt arbeidsmiljø. Du vil få utviklingsmuligheter, både personlig og faglig, samt konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger.

Søknad m/CV og evt. spørsmål sendes Per-Olaf Pirill Steinslien på e-post til pos@lpo.no