AART architects Oslo Søknadsfrist: 20.08.2019 aart.dk/da/job

Arkitekter og Konstruktører

AART architects søker arkitekter og konstruktører

Vi er på jakt etter erfarne, selvstendige og flinke arkitekter og konstruktører til våre mange spennende prosjekteringsoppgaver. Vi har også plass til en mindre erfaren arkitekt som hovedsakelig vil arbeide med oppgaver i tidlig fase.

Hos AART architects er vi drevet av prosjekter som har stor betydning for byggherrer og samfunn. Vi har en stor og variert prosjektportefølje som spenner fra små boligprosjekter til store næringsbygg, masterplanning, tidligfaseprosjekter og byutvikling. Vi tilbyr muligheten til å inngå eller lede større prosjektteam i offentlige prosjekter, der vi forener nordisk arkitektur med gode løsninger og høy kvalitet. 

Kvalifikasjoner

Som erfaren arkitekt eller konstruktør forventer vi, at du: 

•   har minimum 5 års erfaring med prosjektering, gjerne mer
•   er en erfaren bruker av Revit, på et høyt nivå
•   jobber selvstendig og systematisk på et høyt faglig nivå
•   gjerne erfaring med prosjektering av bolig- og næringsprosjekter 

som arkitekt med mindre erfaring forventer vi, at du:

•   har sterke konseptuelle ferdigheter og evnen til å visualisere dine ideer
•   jobber selvstendig og kvalitativt for å løse oppgavene optimalt
•   er initiativrik med en proaktiv arbeidsmåte
•   er bruker av Revit og andre 3D programmer
•   har lyst til å prøve deg i alle faser av arkitektfaget

Uansett nivå av erfaring så forventer vi at du er en dedikert lagspiller som trives med allsidige oppgaver og har fokus på å skape kvalitet i alle løsninger. God muntlig og skriftlig kommunikasjonsevne i norsk og en profesjonell tilnærming til byggherrer er en nødvendighet.

Med kontorer i Aarhus, København og Oslo tilbyr vi karrieremuligheter i hele Norden. Vi gir deg mulighet til å utvide din horisont og teste kreftene med høyt profilerte prosjekter på tvers av de nordiske landene og i tett samarbeid med dyktige og dedikerte kollegaer. Vi tilbyr vi gode lønns- og ansettelsesvilkår, fri trening, spennende etterutdanningsmuligheter og et godt arbeidsmiljø med mange sosiale aktiviteter.   

Praktisk informasjon  
Tiltredelse så snart som mulig eller i løpet av høsten. Intervjuer med aktuelle kandidater gjennomføres fortløpende. 

Søknadsfrist
20.08.2019

Spørsmål om stillingen
Kristine Dave-Amundsen 
Associeret partner
kram@aart.dk

Les mer og søk på stillingen

AART architects er en af Danmarks førende arkitektvirksomheder. Vi tæller mere end 150 medarbejdere og holder til i Aarhus, København og Oslo. Herfra rådgiver vi bygherrer i hele Norden om at udforme og udfordre det byggede miljø på tværs af skala og sektorer. Det gør vi med en unik kombination af indlevelse og innovation, som gennem alle årene har præget vores arbejde med design og arkitektur.