DARK Fredrikstad AS Fredrikstad Søknadsfrist: 01.10.2020 dark.no

Arkitekter og landskapsarkitekter

DARK ønsker å bygge opp et tverrfaglig kontor i Fredrikstad med 10-15 medarbeidere som dekker alle fag.

DARK Fredrikstad AS er et nyopprettet arkitektkontor under DARK Design Group som består av Dark arkitekter, Zinc interiørarkitekter og Lark landskap med kontor i Oslo, Stavanger, Drammen og Fredrikstad. Vi er ca 140 medarbeidere. Ambisjonen er å bygge opp et tverrfaglig kontor i Fredrikstad med 10-15 medarbeidere som dekker alle fag.

Kontoret har allerede flere spennende oppdrag og ønsker å snarlig ansette dyktige og engasjerte arkitekter og landskapsarkitekter. 

Vi ser etter deg som har minimum 5 års erfaring og er faglig ambisiøs. Du må være nysgjerrig, kreativ og nøyaktig i ditt arbeid og erfaring med Revit er et stort fortrinn. Det er fint om du behersker Adobe-pakken godt også. Videre ser vi etter deg som har 

- sterke formgivningsevner og solide visuelle formidlingsferdigheter

- erfaring fra flere prosjektfaser

- gode samarbeidsevner 

- god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Vår målsetning er å skape et spennende, dynamisk og solid faglig arbeidsmiljø der vi sammen utvikler vår kompetanse. Bærekraft står sentralt hos oss og alle våre prosjekter skal skape positive avtrykk og merverdi for sine omgivelser så vel som for våre oppdragsgivere. Dette oppnår vi når arkitekter med ulik bakgrunn, alder og kunnskap arbeider sammen. 

Send oss gjerne snarest en kortfattet søknad med CV og portfolio til daglig leder Gjermund Wibe, gjermund@dark.no.  

Spørsmål til stillingen kan rettes til 

Gjermund Wibe
Mob.: 413 14 005
gjermund@dark.no

Vi ser frem til å høre fra deg!