Crux Arkitektur AS Oslo www.cruxarkitektur.no

Arkitekter og praktikant søkes

Crux Arkitektur AS søker arkitekter og praktikant

Crux Arkitektur AS har i dag 9 ansatte, og har nylig flyttet inn i flotte, nyoppussede lokaler på Rodeløkka i Oslo. Kontoret har prosjekter i alle skalaer over hele Norge, med hovedvekt på små og store boligprosjekter. Vi jobber med både private, offentlige og kommersielle aktører. Vi har økende oppdragsmengde og søker derfor etter flere engasjerte og dyktige medarbeidere.

Arkitekt
Vi ser etter en arkitekt med minimum 2 års erfaring, som har erfaring innen prosjektering i alle faser inkludert saksbehandling. Du må like å jobbe både selvstendig og i team. God kjennskap til ArchiCad er nødvendig. 

Erfaren arkitekt til stilling som ansvarlig for reguleringoppdrag
Vi ser etter en arkitekt med erfaring fra arbeid med regulering. Du må like å jobbe både selvstendig og i team. God kjennskap til ArchiCad er nødvendig.

Stilling som adminstrasjonsmedarbeider/teknisk tegner
Stillingen er delt: 50% er satt av til diverse oppgaver knyttet til den daglige driften av kontoret inkludert økonomi, og 50%er bistand til prosjekter (tegnearbeid og søknadsarbeid).

Praktikant
Vi søker også praktikant som har fullført 3-årig bachelor fra arkitektstudiet. Kjennskap til ArchiCad og erfaring med visualisering er en fordel. 

Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø med mange spennende prosjekter, dyktige og hyggelige kolleger, samt gode faglige utviklingsmuligheter. 

Søknad med CV og portefølje sendes til jobb@cruxarkitektur.no.
Merk søknaden med den stillingen du søker på.

Søknadsfrist: Snarest

Snarlig tiltredelse er ønskelig.

For ytterligere informasjon, kontakt:
Mathias Løvlie +47 922 06 494 eller Tarjei Forseth +47 402 15 961