Mad arkitekter Oslo, Bergen, Stavanger www.mad.no

Arkitekter og urbanister

Mad arkitekter er i sterk vekst og søker flere arkitekter og urbanister til våre kontorer i Bergen, Oslo og Stavanger.

Mad er profesjonelle, nysgjerrige, optimistiske og uredde. Vi er opptatte av at våre prosesser og prosjekter skal være bærekraftige forbilder. Vi håper at du også kan identifisere deg med disse kvalitetene. Vi har oppdrag innenfor byutvikling, næringsbygg, helse, undervisning, boliger, samferdsel, industri, gjenbruk/ombruk og kommunikasjon.
 
Mad i Stavanger ser spesielt etter deg med god kunnskap innen konseptutvikling, 3d-modellering og visualisering, noen års erfaring eller nyutdannet. Mad i Oslo og Bergen ser etter deg som har 4-6 års erfaring, men både mer og mindre kan også være aktuelt.
 
Vi har et internasjonalt miljø, og arbeidsspråket er norsk. Vi bruker ArchiCad, og verdsetter høy kompetanse innen digitale verktøy. Vi tilbyr en super arbeidsplass med flinke og hyggelige kolleger, gode arbeidslokaler og konkurransedyktige betingelser.
 
Søknad med CV og portfolio sendes til: e-post
Merk søknaden med hvilken by du vil jobbe i.
Har du spørsmål kontakt Åshild i Oslo, Tordur i Bergen eller Per i Stavanger.
 
Mad består nå av fem selskaper: Mad Oslo, Mad Bergen, Mad Stavanger, Mad Global og Mad Communication, med til sammen 65 ansatte. Mad har vunnet en rekke priser for sin arkitektur og innovative løsninger. Mest kjent er vi for å ha tegnet Mad-bygget i Barcode og Media City Bergen. Mad står også bak universitetsbygget til Det juridiske fakultet i Oslo, som er under bygging ved Tullinløkka.