Dark Arkitekter Oslo darkarkitekter.no

Arkitekter søkes

Vi har for tiden mange spennende oppgaver, og trenger flere, dyktige arkitekter.

Vi er på utkikk etter engasjerte arkitekter som kan supplere vårt allerede kompetente fagmiljø, og som kan hjelpe oss å bli enda bedre.

Dark Arkitekter
ble etablert i 1988, og består i dag av ca 40 arkitekter.   Sammen med ZINC interiørarkitekter og LARK landskap utgjør de DARK konsernet. DARK konsernet er samlokalisert på Skøyen og har felles administrasjon, økonomi, IT avdeling, kantine og modellverksted.  Vi arbeider med en rekke forskjellige prosjekter i alle skalaer og faser med alt fra mindre rehab prosjekter til reguleringsplaner for større boligområder. Vi etterstreber i alle våre prosjekter å tilby mer enn hva som forventes. Vi mener at mennesker er den viktigste ressursen - både internt og i prosjektene vi jobber med.

Med en økende oppdragsmengde leter vi primært etter:

Prosjekterende arkitekt
-  3-8 års erfaring
-  Erfaring med Revit og BIM prosjektering
-  Analytisk, søkende og åpen personlighet
-  Formsterk med gode formidlingsevner
-  Ønske om å påvirke arbeidsplassen

Reguleringsarkitekt/urbanist
-  5+ års erfaring
-  God kjennskap til reguleringsprosesser i Oslo og Akershus
-  Erfaring fra store, komplekse planprosesser
-  Tverrfaglig interesse og åpen for samarbeid
-  Kjennskap til Fokus arealplan er en styrke

Vi kan tilby en tverrfaglig arbeidsplass med fokus på egenutvikling med støtte fra erfarne arkitekter. Vi er dedikerte og profesjonelle, men også lekne og sosiale. Vi tror på deling og samarbeid, og er alltid ute etter å hjelpe oss og bli bedre.

Søknader sendes til e-post 
Legg ved en kortfattet CV og en pdf med utvalgte arbeider. Angi i tittelfeltet på mailen hvilken stillingsbeskrivelse det gjelder. Kun digitale søknader vil bli besvart. Alle søknader vil bli behandlet konfidensielt.

Alle spørsmål rettes til daglig leder Arne Reisegg Myklestad, tlf 936 77 782.