AART architects Oslo Hjemmeside

Arkitektpraktikant

Vi søker en flink arkitektpraktikant til vårt kontor i Bryggegata

Hos AART architects blir du en del av en spennende hverdag på vårt kontor i Bryggegata. Her får du mulighet til å teste din kompetanse i høyt profilerte prosjekter i hele Norden og få praktisk erfaring med mange ulike arbeidsoppgaver. For oss handler ikke arkitektur om form, det handler om effekt!

Som praktikant får du et variert opphold med mulighet til å lære og utvikle deg i konkurransearbeid og konseptutvikling, skissering, modellbygging og prosjektering. Teamet har erfarne arkitekter som gir deg kontinuerlig konstruktiv tilbakemelding på arbeidet ditt, og du får tildelt en fast mentor som følger deg gjennom hele praksisperioden.

På AART ønsker vi deg velkommen fra første dag og gir deg de beste mulighetene til å styrke dine ferdigheter, slik at du er kledd for din fremtidige karriere som arkitekt.

Praktisk informasjon

  • Du må være student for å få praksisplass.
  • Du søker stillingen via 'Søk på stillingen' under.
  • Start så fort som mulig.
  • Vi avholder intervjuer løpende.
  • Søknadsfrist: 04.10.2021

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen hos AART.

Spørsmål om stillingen:

Andreas Rosèn
anro@aart.dk
+47 23 10 39 00

'Søk på stillingen'

AART architects er en af Danmarks førende arkitektvirksomheder. Vi tæller mere end 150 medarbejdere og holder til i Aarhus, København, Stockholm og Oslo. Herfra rådgiver vi bygherrer i hele Norden om at udforme og udfordre det byggede miljø på tværs af skala og sektorer. Det gør vi med en unik kombination af indlevelse og innovation, som gennem alle årene har præget vores arbejde med design og arkitektur.