Asplan Viak AS Trondheim Søknadsfrist: 31.01.2022 Hjemmeside

Asplan Viak søker etter arkitekter til vårt kontor i Trondheim

Asplan Viak er et av Norges største rådgivningsfirma med mer enn 1100 ansatte fordelt over hele landet. - I mer enn 60 år har våre rådgivere vært med å forme samfunnet vårt, en stolt tradisjon vi daglig viderefører gjennom de tusenvis av små og store prosjekter vi til enhver tid jobber med. Asplan Viak har en strategi om å bli den foretrukne rådgiveren i prosjekter med høye bærekraftsmål.

Vi søker en engasjert medarbeider med interesse for bærekraftig design, som vil være med på å utvikle kontoret vårt videre. Vi arbeider for tiden med prosjekter innenfor idrett, helse, undervisning og bolig.

Kvalifikasjoner: Sivilarkitekt eller master i arkitektur med minimum 5 års erfaring. Vi vektlegger særlig prosjekteringserfaring med Archicad og gode muntlige og skriftlige ferdigheter i norsk.

Vi tilbyr et faglig interessant miljø med MOT – GLØD – RESPEKT som kjerneverdier.
Dyktige og hyggelige kollegaer i et tverrfaglig miljø Konkurransedyktig lønn og gode pensjons- og forsikringsordninger Fleksibel arbeidstid, fem ukers ferie og fri i jul og påske Flotte kontorfasiliteter i ABELS HUS i Teknobyen

Søknad med CV og portfolio sendes til beate.tande@asplanviak.no Flere opplysninger: Beate Giæver Tande, tlf 922 66 314

Søknadsfrist: snarest og senest 31. januar 2022

Oppstart: så snart som mulig

Søknader behandles fortløpende.

Asplan Viak AS Abels gate 9, Trondheim