Henning Larsen Trondheim Søknadsfrist: 29.05.2022 Hjemmeside

Avdelingsleder for arkitektur, Trondheim

Er du vår nye avdelingsleder for arkitektene i Henning Larsen, Trondheim?
Vil du være med å skape et godt arbeidsmiljø med høye ambisjoner for design og bærekraft? Vil du arbeide sammen med høyt kompetente og kreative kolleger? Som vår nye avdelingsleder for arkitektene i Trondheim får du være med i hele verdikjeden fra idéutvikling til ferdigstilte prosjekter, og du blir en del av et internasjonalt anerkjent designmiljø.

Høres dette ut som en spennende mulighet? Da oppfordrer vi deg til å legge inn en søknad, eller kontakte oss for en hyggelig og uforpliktende prat.

Bli en del av vårt team i Trondheim
Henning Larsen er ett av Norges største arkitektmiljøer. Våre 100 arkitekter rommer også interiørarkitekter og lysdesignere, som jobber tverrfaglig sammen med landskapsarkitekter, planleggere og tekniske ingeniørfag. Vi er lokalisert i Oslo, Drammen, Bergen, Trondheim, Kristiansand, og Arendal. Vår metode baserer seg på samarbeid på tvers av de ulike geografiene.

I Trondheim holder vi til i Nyhavna, i moderne luftige lokaler, der vi nyter godt av et sterkt og stort tverrfaglig miljø med Rambølls ingeniører. Vi er 30 arkitekter som holder den faglige fanen høyt, samspiller veldig gjerne på tvers av geografi og organisasjon der det gjør oss best, og er kjent for å ha et godt arbeidsmiljø med stor takhøyde.

Med dyktige fagfolk og et mangfold av juniorer og seniorer har vi satt vårt preg på byutviklingen i både Trondheim og resten av Norge, og det skal vi fortsette med!

Om stillingen
Hos oss blir du en del av et engasjert og ambisiøst team. Vi brenner for faget og for tverrfaglig samarbeid, slik at vi sammen kan skape gode bygg og steder.

Vi jobber i alle faser - fra idéutvikling, mulighets- og konseptstudier, til detaljprosjekt, og liker å følge våre konsepter helt fram til ferdige bygg. Vi arbeider tett sammen med sluttbrukeren og har bærekraft og helsefremmede bygg i fokus når vi planlegger vårt design. Bærekraft skal være kjerneelementet i alle våre prosjekter. Vi skal levere innovative, og kunnskapsbaserte løsninger ved å lære av hverandre og utvikle oss i faglig samspill i prosjektene. Hos oss vil du ha mulighet til å utvikle deg faglig gjennom både internt opplæringsprogram og annen videreutdanning.

Du vil lede avdelingen i et team med tre seksjonsledere, som igjen leder hvert sitt team på ca. 10 medarbeidere. Du rapporterer til divisjonsleder for arkitektur i Norge, og er medlem av ledergruppen for arkitekter.

Hovedoppgaver og ansvarsområder

 • Ledelse - og personalansvar for avdelingen.
 • Salg - og resultatansvar.
 • Delta i divisjonens ledergruppe med strategi, innovasjon og kompetanseutvikling for Henning Larsen Norge.
 • Drive utvikling av avdelingens og den enkelte medarbeiders kompetanse, spesielt mht bærekraftig design og transformasjon.

Hvem vi søker

 • Du er opptatt av faget og ønsker å gjøre en forskjell.
 • Du er interessert i flerfaglig konseptutvikling.
 • Du er opptatt av utvikling av dine medarbeidere og ser det i sammenheng med å sikre resultater, vekst, kvalitet og bærekraft.
 • Du er opptatt av resultater og leveranse både for kunder så vel som oss selv.
 • Du har høyere relevant utdannelse på masternivå og ledererfaring.
 • Du snakker og skriver godt på norsk og engelsk.

Hva vi tilbyr

 • Dyktige og høyt kompetente kolleger.
 • Muligheten til å utvikle en kjent internasjonal merkevare i Norge.
 • Vi støtter din utvikling. Din vekst er en forutsetning for vår suksess.
 • Du får påvirke vårt miljø og samfunn positivt ved å jobbe med bærekraftige løsninger i verdensklasse.

Om Henning Larsen
Henning Larsen er en internasjonal arkitektvirksomhet med sterke skandinaviske røtter. Vårt mål er å skape og designe levende, bærekraftige bygninger, byer og samfunn, som får varig verdi for brukeren og for samfunnet og kulturen de er en del av. Henning Larsen ble grunnlagt i 1959 og har omkring 215 ansatte i Norge og 850 globalt. Henning Larsen er en del av Rambøll-gruppen. Følg oss på Facebook, Instagram, LinkedIn eller Twitter.

Slik søker du
Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen nederst og last opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg.

Søknadsfrist: 29.05.2022. Vi gjør oppmerksom på at søknadene behandles fortløpende.

Har du spørsmål?
Kontakt gjerne Direktør Hilde Nordskogen, mobil +47 916 03 454.
Epost: hilde.nordskogen@henninglarsen.com

Apply Now