b+b arkitekter as Bergen Søknadsfrist: 30.01.2022 Hjemmeside

b+b arkitekter søker arkitekt

Vi søker arkitekt for oppgaver innen nybygg og bygningsvern/ ombruk og gjenbruk. Kontoret vårt har mange spennende oppgaver innen bygningsvern- og ombrukssektoren, i tillegg til mange rene nybygg-oppgaver. Bli med oss å forme fremtiden og samtidig ta vare på byens viktigste bygninger!

Vi har flere pågående prosjekter innenfor det antikvariske feltet med høyeste verneklasse, fredning og verdensarv, samt spennende nybyggoppgaver med høye miljøambisjoner, som null CO2, bruk av massivtre, ombruk og Paris Proof.

Arkitektoppgaver innen bygningsvern / ombruk og gjenbruk innebærer ofte også nybygg i form av større eller mindre tilføyelser i eksisterende kontekst. Ofte vil disse bygningene stå i en sammenheng som setter store krav til formingsevne og evne til detaljering. Oppgavene krever derfor gode formgivingsegenskaper, materialforståelse og evne til å foredle detaljer.

Vi søker en arkitekt med gode formgivingsevner og kompetanse fra antikvariske prosjekter, eventuelt annen relevant kompetanse innen bygningsvern / ombruk og gjenbruk.

Muntlig, skriftlige og visuelle formidlingsevner vil bli vektlagt. Vi forutsetter at du behersker norsk/skandinavisk skriftlig og muntlig.

Søknad, CV, portfolio og referanser sendes til post@bbark.no
snart som mulig og senest innen 30.01.2022.

Eventuelle spørsmål rettes til daglig leder Bjørn Ivar Heggelund, 98 40 64 83.

Se mer informasjon om b+b arkitekter på:
www.bbark.no
Facebook: b+b arkitekter as
Instagram: @bbarkitekter