LINK Arkitektur Bergen Søknadsfrist: 01.10.2021 Hjemmeside

BIM koordinator/​tekniker

LINK Arkitektur er et av Skandinavias ledende arkitektkontorer med nær 500 medarbeidere i 16 byer i Danmark, Norge og Sverige. Vår ambisjon er å skape rom for bedre liv og besørge en bærekraftig samfunnsarkitektur. Vi har bred og allsidig kompetanse og dedikerte medarbeidere innenfor alle deler av arkitekturfagene; arkitektur, urbanisme, planfag, landskap, interiør, og bærekraft. For oss er BIM en viktig teknologi og metode som sikrer at vi jobber effektivt. LINK arkitektur er en av de største aktørene i Skandinavia på BIM-prosjektering, og vi jobber målrettet for å være arkitektbransjens ledende bruker av BIM.

Vår virksomhet

I LINK Arkitektur designer vi komplette bygninger og landskap ved hjelp av BIM. Med BIM får vi til høy kvalitet på kommunikasjon, prosesser og resultater. BIM er en prosess basert på samhandling og fri flyt av informasjon mellom de prosjekterende, hvilket muliggjør rasjonelle og verdiskapende arbeidsprosesser for våre kunder og samarbeidspartnere, samt våre ansatte. Vi prioriterer aktivt utbytte av informasjon, kunnskap og erfaringer.

LINK Arkitektur styrker nå Team Bergen med en BIM-koordinator og ønsker velkommen til faglig sterke medarbeidere. Vi håper du er lidenskapelig opptatt av BIM-teknologi, ny kunnskap og perspektiver. Du er opptatt av arkitekturfaget, og hvordan vi skal bo, jobbe og leve sammen i fremtidens nabolag og byer. Team Bergen utgjør et fagteam av i overkant 40 arkitekter og designere med ulik kompetanse, interessefelt, alder og nasjonaliteter. Mangfoldet, tverrfagligheten og bredden vi besitter innenfor teknologi og arkitekturfaget er en kjerneverdi vi verner om.


Dine egenskaper

Vi ser etter deg som har noen års fartstid i bransjen med relevant teknisk erfaring. Du har ekspertise innen Archicad og Solibri, og kjenner til andre samhandlingsplattformer som vi bruker i dagens marked. Du har kunnskap om SimpleBIM, dRofus og BimSync. Det er også en fordel om du har kunnskap om parametrisk design. Videre er det positivt om du kjenner til beskrivelsesprogrammer som ISY eller Holte. Du jobber nøyaktig, systematisk og med presisjon. Du bør være dyktig til å skape engasjement og deltagelse, og ønske å planlegge og styre modellering og koordinering av prosjektet sammen med våre prosjekteringsledere og arkitekter.


Vi etterspør:

 • Relevant utdannelse og minimum 3-5 års erfaring
 • Et godt digitalt øye
 • Fleksibilitet. En person som kan ha flere baller i luften samtidig
 • Ekspertise innen Archicad og Solibri
 • Kompetanse innenfor samhandlingsplattformer
 • Engasjement og presisjon
 • Gode samarbeidsevner, både internt og eksternt
 • God norsk samt engelsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne


Vi tilbyr:

 • Varierte og utfordrende oppgaver
 • Et godt arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø
 • Et stort tverrfaglig miljø av dyktige kolleger over hele Skandinavia
 • Mulighet for utvikling og ny kunnskap
 • Konkurransedyktige betingelser

Søknadsfrist: Snarest, innen 01.oktober 2021.

Søknader behandles fortløpende.

Spørsmål kan rettes til leder for Team Bergen, Håkon Iversen, på e-post: hi@linkarkitektur.no

Søknad sendes til jobb@linkarkitektur.no, og merkes med «Søknad Team Bergen/ BIM koordinator/tekniker»