STUDIONSW Hamar studionsw.no

By-/​ Arealplanlegger

STUDIONSW søker by-/arealplanlegger

STUDIONSW ønsker å styrke vår satsning på by- og stedsutvikling, og etablerer derfor egen faggruppe for plan. Vi søker deg som ønsker å lede denne gruppen.

Vi er for tiden 17 medarbeidere lokalisert i lyse og trivelige lokaler på Hamar. STUDIONSW er en søsterbedrift av NSW arkitektur i Oslo. Sammen utgjør våre 70 ansatte et sterkt fagmiljø, og fagfeltet plan er et felles satsningsområde for kontorene.

Som leder for vår faggruppe plan vil du ha varierte og interessante arbeidsoppgaver. Du er en dreven planlegger med god erfaring fra plan- og utredningsarbeid og relevant utdannelse på masternivå. Du har gode analytiske evner, og jobber målrettet og strukturert. Du har gode kommunikasjonsevner, og liker å veksle mellom å jobbe selvstendig og i team.

Vi samarbeider med regionens største utbyggere, og søker deg som vil være pådriver for robuste og bærekraftige arealplaner for å utvikle miljøvennlige byer og steder. Hos oss vil du få ansvar for å videreutvikle kompetanseområdet for planarbeid internt og overfor våre oppdragsgivere. Vi kan tilby et hyggelig arbeidsmiljø med flat struktur og konkurransedyktige betingelser.

Søknadsfrist: snarest.
Søknad sendes til post@studionsw.no.
Alle søknader vil bli behandlet konfidensielt.

Ved spørsmål om stillingene, ta kontakt med daglig leder Amund Eggum Wangen, aew@studionsw.no, tlf 950 32 009