AART architects Oslo Søknadsfrist: 20.08.2019 aart.dk/da/job

Byggesaksbehandler

AART architects søker erfaren og engasjert byggesaksbehandler til vårt team på Aker Brygge i Oslo.

Hos AART architects er vi drevet av prosjekter som har stor betydning for byggherrer og samfunn. Vi har en stor og variert prosjektportefølje som spenner fra små boligprosjekter til store næringsbygg, masterplanning, tidligfaseprosjekter og byutvikling, muligheten for å inngå eller lede større prosjektteam i offentlige prosjekter, der vi forener nordisk arkitektur med gode løsninger og høy kvalitet.

Vi tilbyr en spennende og utfordrende jobb på vårt kontor i Bryggegata, hvor du får et tett samarbeide med kreative og kunnskapsrike kolleger. Du vil inngå i vårt team som omfatter byplanleggere, arkitekter og byggesaksbehandlere.

Kvalifikasjoner
•   Utdannet ingeniør, arkitekt, jurist eller teknisk fagskole med minimum 5 års erfaring med byggesaksbehandling
•   Inngående kjennskap til plan- og bygningsloven og annet aktuelt lovverk og veiledere
•   God kunnskap til planhierarki og plansak
•   Erfaring med kommunal saksbehandling eller fra bygge-/anleggsprosjektering i privat sektor
•   Prosjekterfaring fra ulike faser
•   God muntlig og skriftlig kommunikasjonsevne på norsk

Du har minimum 5-10 års erfaring som byggesaksbehandler fra kommunal eller privat virksomhet. Vi forventer høy grad av selvstendighet, nøyaktighet, og at du holder et høyt faglig nivå. I tillegg må du være en dedikert lagspiller som trives med allsidige oppgaver og har fokus på kvalitet. God dialog med våre byggherrer og samarbeidspartnere, en tverrfaglig tilnærming og en profesjonell holdning er noen av de kvalitetene vi ser etter.

Med kontorer i Aarhus, København og Oslo tilbyr vi karrieremuligheter i hele Norden. Vi gir deg mulighet til å utvide din horisont og teste kreftene med høyt profilerte prosjekter på tvers av de nordiske landene og i tett samarbeid med dyktige og dedikerte kollegaer. Vi tilbyr vi gode lønns- og ansettelsesvilkår, fri trening, spennende etterutdanningsmuligheter og et godt arbeidsmiljø med mange sosiale aktiviteter.   

Praktisk informasjon  
Tiltredelse så snart som mulig eller i løpet av høsten. Intervjuer med aktuelle kandidater gjennomføres fortløpende. 

Spørsmål om stillingen
Jørgen Biørn 
Teamleder / Senior byplanlægger
jobi@aart.dk

Søknadsfrist
20.08.2019

Les mer og søk på stillingen

AART architects er en af Danmarks førende arkitektvirksomheder. Vi tæller mere end 150 medarbejdere og holder til i Aarhus, København og Oslo. Herfra rådgiver vi bygherrer i hele Norden om at udforme og udfordre det byggede miljø på tværs af skala og sektorer. Det gør vi med en unik kombination af indlevelse og innovation, som gennem alle årene har præget vores arbejde med design og arkitektur.