DARK Fredrikstad AS Fredrikstad Søknadsfrist: 31.01.2023 Hjemmeside

DARK Fredrikstad søker arkitekter

Vil du være med å utvikle vårt arkitektkontor i Fredrikstad?

DARK Fredrikstad består av fem engasjerte arkitekter, og nå søker vi flere kolleger med prosjektledererfaring. Kontoret er i en spennende utvikling med økende oppdragsmengde, og arbeider med flere tverrfaglige prosjekter i ulik skala og typologi. Hos oss blir du en del av et hyggelig arbeidsmiljø med fokus på trivsel, høy faglig kompetanse og varierte arbeidsoppgaver.

DARK Fredrikstad er en del av DARK Design Group, som består av nærmere 170 ansatte innen planlegging, arkitektur, interiør og landskapsarkitektur. Vi har kontorer i Oslo, Stavanger, Drammen, Bergen, Fredrikstad og Gdansk.

Vi ser etter deg som har 5-10 års erfaring, og er faglig ambisiøs. Du må være nysgjerrig, kreativ og nøyaktig i ditt arbeid, og samtidig trives med teamarbeid så vel som selvstendige oppgaver. Videre ser vi etter deg som har

  • arkitektutdanning på mastergradsnivå
  • sterke formgivningsevner og solide visuelle formidlingsferdigheter
  • erfaring med prosjektlederrollen og relasjonsbygging mot oppdragsgivere
  • erfaring som ansvarlig søker
  • gode samarbeidsevner
  • god norsk/ nordisk muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Vår målsetning er å skape et spennende, dynamisk og solid faglig arbeidsmiljø der vi sammen utvikler vår kompetanse. Bærekraft står sentralt i vårt arbeid, og vi jobber målrettet for at alle våre prosjekter skal skape positive avtrykk og generere merverdi for sine omgivelser.

For en uforpliktende prat omkring stillingen, ta gjerne kontakt med daglig leder Gjermund Wibe, mob.: 413 14 005.

Søknad med CV og portfolio sendes til gjermund@dark.no.

Vi ser frem til å høre fra deg! Søknadsfrist: 31.01.23