DRMA AS Drammen Søknadsfrist: 08.11.2021 Hjemmeside

Erfaren arkitekt/​prosjektleder

DRMA er et arkitektkontor som jobber i spenningsfeltet mellom byggeprosjektet og strategier for steds- og byutvikling. Vi jobber i prosjekter der flere fagfelt overlapper, fra visjonsarbeid, medvirkningsprosesser og planlegging, til komplekse byggeoppdrag og enkle formgivningsoppgaver.

Samarbeid på tvers av fagdisipliner er en viktig og naturlig del av våre arbeidsprosesser. Vi jobber tett med oppdragsgivere, brukere, spesialister og andre arkitektkontorer på prosjekter i hele Norge.

DRMA er et kontor i vekst, og søker nå etter flere nye medarbeidere til vårt tverrfaglige team. I dag er vi 16 ansatte og holder til sentralt i Drammen, kun et steinkast fra togstasjonen.

Prosjektleder/arkitekt
Vi ser etter deg som er arkitekt, har mellom 5 og 10 års arbeidserfaring, og som har lyst til å lede prosjekter i prosjekterings- og byggefase.

  • du har fremragende formgivningsevner, både i stor og liten skala
  • du er sikker og erfaren innen 3D prosjektering
  • du har kjennskap til gjennomføring av byggeprosjekter
  • du forstår plan- og reguleringsprosesser
  • du har stor entusiasme for arkitekturen, men også for by- og stedsutvikling

I DRMA er vi opptatt av å være til stede i samarbeidene, på stedene og i prosjektene vi jobber; at det vi gjør skal ha sitt utspring i en tydelig respekt for det lokale, det særegne, menneskene og prosessene, men også i en tro på at arkitektur er relevant i en tid som krever endring, at den kan skape undring og bidra til læring. Vi håper du vil være med oss på laget.

Stillingen forutsetter Master arkitektur, erfaring med BIM og gode kunnskaper innen AutoCAD/ArchiCAD/Revit. Samt at du kan formulere deg godt på norsk eller nordisk språk, både skriftlig og muntlig.

Søknad med CV, portfolio og attester sendes til tvede@drma.no
Søknadsfrist: 8. november