Rodeo arkitekter Oslo Søknadsfrist: 06.11.2020 www.rodeo-arkitekter.no

Erfaren planlegger

På grunn av en økende oppdragsmengde med spennende plan- og byutviklingsprosjekter søker Rodeo arkitekter en dyktig og erfaren medarbeider.

Rodeo er et tverrfaglig arkitektkontor som jobber i skjæringspunktet mellom arkitektur, byplanlegging og samfunnsutvikling. Vi jobber med flere av landets mest komplekse byutviklingsprosjekter og kan tilby et engasjerende arbeidsmiljø med høye faglige ambisjoner, et godt sosialt miljø og varierte arbeidsoppgaver. Vi holder til på Youngstorget. 

Vi søker nå en erfaren planlegger til å forsterke vårt team. Du bør ha minimum fem års erfaring, være en racer på plan- og bygningsloven og ha god kompetanse innen prosjektledelse og prosjektstyring. Søkeren bør ha gode ferdigheter innen byforming og konseptutvikling, beherske skriftlig norsk og ha gode formuleringsevner. Bakgrunn fra både privat og offentlig sektor er positivt. 

Men like viktig er at du er en spennende og ålreit person som har lyst til å jobbe sammen med oss om å pushe byutviklingen videre. Er det deg?

Mulighet for snarlig tiltredelse.

Søknadsfrist 6.11.2020

Søknad med CV og portefølje sendes til:
jobb@rodeo-arkitekter.no
Merk emnefeltet med referanse 2020-10 PLAN 
Søknader vil bli behandlet konfidensielt.

For mer informasjon om kontoret:
www.rodeo-arkitekter.no