Fjord Arkitekter AS Oslo Hjemmeside

Fjord Arkitekter søker dyktig arkitekt til boligprosjekter i alle skalaer

Fjord Arkitekter er et lite arkitektkontor med høye ambisjoner for kvaliteten på arkitekturen og prosjekteringstjenestene vi leverer. Kontoret har økende oppdrag innenfor prosjektering av boliger i ulik størrelse, samt noe reguleringsarbeid. Vi holder til i et hyggelig og sosialt kontorfellesskap på St. Hanshaugen, som vi deler med flere andre arkitekter og konsulenter.

Vi søker en kreativ arkitekt med lidenskap for faget, som kan jobbe både selvstendig og i team opp mot profesjonelle utviklere. Det er en forutsetning at søkere behersker norsk skriftlig og muntlig og kan tegne i ArchiCAD. God arkitekturforståelse, interesse for byggesak, evne til visualisering og byggteknisk kompetanse vektlegges. Arbeidsoppgavene vil hovedsakelig bestå i å prosjektere boliger med fokus på god arkitektur og bærekraftige løsninger.

Søkere bes redegjøre for sin kompetanse og sende en CV med et lite utvalg av egne arbeider. Søknaden sendes snarest til soknad@fjordgruppen.no. Snarlig tiltredelse. Freelance arkitekter bes også søke.

Henvendelse for nærmere opplysninger: Finn Magnus Rasmussen, tlf 40 41 61 61