HOLON Bergen Søknadsfrist: 15.10.2021 www.holon.no

HOLON Arkitektur søker nye medarbeidere

HOLON er et arkitekt fellesskap som tror at vi gjennom vår kollektive kraft kan skape en arkitektur som utgjør en forskjell.

HOLON vil skape arkitektur som lytter til menneskene som skal bruke den, som samtaler med omgivelsene den blir en del av, og som forteller om hvordan individ, fellesskap og arkitektur påvirker hverandre.

Arkitekturen HOLON skaper skal ha estetiske, funksjonelle og sosiale kvaliteter som gir en varig merverdi til samfunnet og bidrar til en bærekraftig fremtid. Det betyr at vi prioriterer å arbeide med prosjekter som bygger fellesskap, og som gjør omgivelsene våre mer miljø- og menneskevennlige.

HOLON utgjør et sterkt fagmiljø som arbeider med alle faser innenfor prosjektutvikling, fra konkurranser, utredning og mulighetsstudier via reguleringsplaner og konsepter, til gjennomføring av prosjekter.

Mange av våre prosjekter er vunnet gjennom konkurranser, noe som vil være et viktig satsingsområde for oss fremover.

På grunn av økt oppdragsmengde søker HOLON arkitekt med prosjektledererfaring og utdannelse på masternivå, til vårt kontor i Bergen.

Vi holder til i moderne lokaler sentralt på Mindemyren, et av de mest spennende byutviklingsområdene i byen. Vi er et flerfaglig miljø bestående av arkitekter, planleggere, jurister, landskapsarkitekter, interiørarkitekter, ingeniører og bygningsteknikere.

Vi ser etter deg som ønsker å jobbe i det mest spennende arkitektmiljøet på Vestlandet, som er motivert, nysgjerrig og engasjert og som bidrar like godt i det kollektive samarbeidet som du jobber selvstendig.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Arkitektutdanning på mastergradsnivå
  • Erfaring fra gjennomførte prosjekter
  • Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
  • Formsterk, ansvarsbevisst og leveransedyktig
  • Gode datakunnskaper
  • Du er sosial og imøtekommende
  • Behersker norsk, skriftlig og muntlig

Øvrige fagområder.
Den økende oppdragsmengden gjør også at vi har behov for personell innenfor våre øvrige fagfelt og kvalifiserte søkere innenfor disse fagområdene er også velkomne til å søke stilling hos oss.

Vi kan tilby varierte, utfordrende og motiverende arbeidsoppgaver i et godt arbeidsmiljø med gode lønns-, pensjons- og arbeidsvilkår.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Dersom dette høres spennende ut, sender du søknad og CV til bergen@holon.no. Ved eventuelle spørsmål kan du kontakte daglig leder HOLON Bergen, Osmund Lie, tlf: 934 19 620.

Søknadsfrist: Snarest, innen 15.10.2021