INCUBE ARCHITECTURE Oslo Søknadsfrist: 04.10.2021 Hjemmeside

INCUBE ARCHITECTURE søker arkitekt

Vi har fått nye, spennende prosjekter innenfor undervisnings- og næringsbygg og søker etter dyktig arkitekt til vårt kontor i Stortingsgata, midt i Oslo Sentrum.

InCube ble etablert i 2013 med hensikt å skape en inspirerende arbeidsplass med fokus på formgivning, innovasjon og design innen arkitektur og materialer. Vi ser en økning i vår oppdragsmengde og har derfor behov for å ansette. Vi er på jakt etter kandidater som ønsker å jobbe i et tverrfaglig, nyskapende miljø hvor arkitektur danner en bærebjelke for bruk av nye materialer, nye byggemetoder og innovasjon. Vi flytter nå inn i nyoppussede lokaler sammen med ECO STOR, Adaptic, INCUBE LIGHTING, Morrow etc i et innovasjonssenter med fokus på Energi og Miljøbygg. Kontoret ligger like ved Stortinget med utsikt over Spikersuppa.

Vi søker etter en arkitekt med sivilarkitekt/mastergradsutdanning og minimum 5-10 års erfaring.

Du bør ha gode ferdigheter og erfaring innen:

  • Saksbehandling i arkitekturprosjekter
  • ArchiCAD
  • Detaljering
  • Utarbeidelse av anbuds- og arbeidstegninger
  • Større prosjekter
  • Oppfølging og løpende bistand overfor tiltakshaver

God norsk skriftlig formuleringsevne er en forutsetning.

Har du god formsans, godt humør, er faglig interessert og søker et spennende, nyskapende og kreativt miljø hvor innovasjon og skapertrang er drivkrefter for hvordan vi sammen utvikler selskapet, så vil vi gjerne treffe deg.

InCube er et forholdsvis lite kontor hvor vi jobber tett sammen. Vi har et godt arbeidsmiljø med hyggelige og engasjerte kollegaer. En rekke av våre prosjekter er sammen med partnere innen andre fagfelt nasjonalt og internasjonalt.. Fra vår hjemmeside www.incube.no kan du se noen eksempler på ting vi er interessert i.

Send søknad med CV, attester og referanser til mp@incube.no

Ta gjerne kontakt med Bjørner Bolle på tel. 926 87 153.

Søknadsfrist: Snarest! Senest innen 04.10.2021