Lekolar AS Østlandet www.lekolar.no

Interiørarkitekt, Designer

Har du lyst til å være med å forme fremtidens skoler
og barnehager i Norge?

LEKOLAR søker interiørarkitekt med ambisjoner. Motiveres du av personlig vekst og en meningsfull hverdag kan dette være riktig mulighet for deg! Du vil bli en viktig ressurs hos oss.

Som interiørarkitekt vil ditt hovedansvar være å utvikle kreative konsepter og innredningsforslag til skole og barnehager. Du vil jobbe tett sammen med et kreativt team på fire personer, og vil også inngå i et nordisk samarbeide med tilsvarende funksjoner i Sverige, Norge og Finland. Stillingen innebærer stor grad av selvstendighet og det forventes at du aktivt identifiserer, iverksetter og gjennomfører aktiviteter, for å posisjonere Lekolar i rett fase av innsalgsprosessen. Du vil bli en aktiv deltaker i kundemøter, og i slike møter ofte måtte gi råd om valg av møbler som understøtter og stimulerer til gode læringssituasjoner.

Vi søker deg som er utdannet interiørarkitekt eller designer. Du må ha minst tre års arbeidserfaring innen faget dit, og erfaring med prosjekter innen skoler og/eller barnehage er en stor fordel.  Du er nøyaktig, strukturert og god til å kommunisere både med kunder og kollegaer. Du er vant til å presentere i større grupper og trives i den rollen.

Kvalifikasjoner Du er god til å formidle kreative prosjekter både visuelt, verbalt og på skrift. Du har erfaring fra 3D-programmer som f.eks  SketchUp, pCon-planner, samt 2D-programmer som Auto-Cad. Det forutsettes også at du har jobbet med Adobe Creative Suite.
Du snakker og skriver flytende norsk, og mestrer også engelsk på et høyt nivå.

Vi tilbyr en spennende stilling i et ledende selskap, du vil møte dyktige kollegaer og en solid bedrift med lang erfaring og stolthet. Ser du etter godt arbeidsmiljø og gode rammebetingelser så kan dette være din mulighet. Noe reising i jobben må påregnes.

Er dette en stilling som motiverer deg, ta kontakt med Karrierehuset v. Lasse Jansen; Telefon: 906 53 871 | 23 00 33 50 E-post 

Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.

Frist: Snarest

Om arbeidsgiveren
Lekolar er i dag markedsledende i Norden, og er totalleverandør til barnehage og skole med over 20 000 produkter i porteføljen.  Vi har fokus på å forme og utvikle fremtidens læringsmiljøer, og arbeider i dag med mange ulike prosjekter innen både skole og barnehagesegmentet.
Vi har kontorer i Norge, Danmark, Finland og Sverige, med 300 medarbeidere og en omsetning på ca. 1,4 milliarder svenske kroner.