Sane AS Oslo Søknadsfrist: 19.06.2019 mad.no

Interiørarkitekter

Sane AS søker interiørarkitekter

Sane er et nytt interiørarkitektkontor i Oslo som har hatt en jevn vekst siden oppstarten høsten 2018. Vi er i dag tre engasjerte medarbeidere med ulik bakgrunn og kompetanse. Vi tror på åpenhet, generøsitet og personlighet i prosjekter og arbeidskultur. Nå ønsker vi å styrke laget med ytterligere to interiørarkitekter. 
Sane AS eies av Mad AS som i tillegg til arkitektur har interiør, produkt og kommunikasjon som en del av konsernet. Vi samarbeider med arkitektene hos Mad på flere prosjekter og er en del av deres faglige og sosiale miljø. I tillegg til å komplettere arkitekturfaget hos Mad, arbeider Sane med egne prosjekter og samarbeider med andre arkitekter. Vi jobber bredt, med prosjekter av ulik type og størrelse og ønsker å være et spennende og kunnskapsrikt kontor med høyt fokus på bærekraft i alt vi gjør. 

Interiørarkitekt med bred erfaring
Vi søker en faglig sterk, ambisiøs og engasjert interiørarkitekt. Du jobber gjerne tverrfaglig og i samarbeid med andre, men samtidig er det viktig at du kan arbeide selvstendig, tar initiativ og har en driv til å få til ting. Du bør ha erfaring fra å styre og lede prosjekter gjennom alle faser, med god forståelse for øvrige rådgiveres fag i et byggeprosjekt. Erfaring innen alt fra store kontorbygg til små nisjebutikker vil være et bidrag til Sane.

Interiørarkitekt med mastergrad
Vi søker interiørarkitekt med relevant mastergrad og gjerne noen års arbeidserfaring. Det er viktig at du er ivrig, selvstendig og klar for nye utfordringer og gjerne har en spesialkompetanse eller interesse som du kan ta med inn i Sane. Hos oss vil du få muligheten til å utvikle deg, arbeide variert med ulike prosjekter og oppgaver. Du trives med å jobbe som en del av et team og ser verdien av godt samarbeid for å skape de gode prosjektene.

Som en del av Sane vi du være med på å forme og videreutvikle et kontor i vekst. Nettverket er stort og du vil være en del av et godt, inspirerende og tverrfaglig arbeidsmiljø med dyktige og hyggelige kollegaer. Vi har mange spennende prosjekter på gang, for øyeblikket rehabilitering, skole, co-work, kultur og bolig, og oppdragsgiverne er ambisiøse og fremoverlent. Vi tilbyr gode betingelser, fleksibilitet og trygge rammer.

Vi arbeider hovedsakelig i Archicad og Adobe, det vil være en fordel om du kan disse programmene. 

Syns du dette høres spennende ut så send en skriftlig søknad med CV og portfolio i det format du ønsker til: 
Myrna Becker 
Interiørarkitekt mnil, partner og daglig leder
mb@sane.no
www.mad.no

Søknadsfrist: Så snart som mulig, senest innen 19.06.2019