L2 arkitekter Oslo Søknadsfrist: 07.08.2021 Hjemmeside

L2 arkitekter søker arkitekter

Vi har mange spennende prosjekter, der de fleste oppdrag er resultat av vinnerforslag i arkitektkonkurranser. Vi er opptatt av at arkitekturen og prosjektene våre skal gi en merverdi til samfunnet og bidra til en bærekraftig fremtid. Vi jobber analytisk og kreativt i en åpen dialog og ønsker å styrke vårt kreative fagteam med 1 til 2 arkitekter.

Vi søker etter deg som er faglig engasjert, har gode formingsevner og bidrar til samarbeid, samtidig som du kan jobbe selvstendig. Du har master i arkitektur, 3-8 års erfaring og ønsker å utvikle deg videre i et spennende fagmiljø.

Du trives med å jobbe som en del av et team og ser verdien av godt samarbeid for å skape de gode prosjektene. Du bør ha god kompetanse med digitale verktøy. Vi benytter ArchiCad som hovedverktøy og erfaring med det er en fordel, men ingen forutsetning. Vi er en internasjonal gjeng med medarbeidere fra syv nasjoner, men har norsk som arbeidsspråk så du må kunne kommunisere på norsk både muntlig og skriftlig.

L2 Arkitekter jobber i alle faser fra konkurranser, utvikling og gjennomføring av prosjekter med hovedvekt på undervisning, kultur og infrastruktur. Kontoret har for tiden 24 ansatte og holder til i Frognerveien 22.

Vi kan tilby en spennende arbeidsplass med hyggelige kollegaer og med gode faglige utviklingsmuligheter.

Er du interessert i dette så sender du en søknad med CV og portfolio til jobbsok@L2.no

Ved spørsmål ta kontakt med Thomas Gevelt Løvdahl 970 30 741, e-post thomas@L2.no

Søknadsfrist 7. august 2021.