​LANDSKAPERIET Oslo LANDSKAPERIET

Landskapsarkitekt

LANDSKAPERIET søker landskapsarkitekt!

Landskaperiet har, etter snart 6 års drift, opparbeidet en solid portefølje av spennende prosjekter. For tiden arbeider vi blant annet innen skole, barnehage, områdeplanlegging, boligprosjekter, helse, sansehager og offentlige byrom. Spennende prosjekter som ligger foran oss er utvikling av Ulven sammen med OBOS, ny rammeavtale med Bymiljøetaten i Oslo, ferdigstillelse av Spikkestad torg, bygging av Uranienborg flerbrukshall, boligprosjekter på Løren og ulike prosjekter for Universitetet i Oslo og Statsbygg.

Vi ønsker å utvide vår stab med flere dyktige og engasjerte landskapsarkitekter. Vil du være med å skape vakre og funksjonelle uterom sammen med oss?

Vi søker en landskapsarkitekt med interesse for detaljprosjektering og formgivning.  Du kan gjerne ha kjennskap til Revit. Du må ha gode samarbeidsevner og være nysgjerrig på alle stadier av prosjekteringen og være i stand til å jobbe effektivt i gruppe og selvstendig. God muntlig og skriftlig norsk-kunnskap er en forutsetning.

LANDSKAPERIET kan tilby et hyggelig arbeidsmiljø med stort faglig engasjement og tett samarbeid. Vi holder til sentralt i Oslo og skal snart flytte til nye fine lokaler i Møllergata 13. Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser og varierte og spennende arbeidsoppgaver.  

For spørsmål, kontakt daglig leder Marianne Thomassen på telefon 97 18 16 74.

Kortfattet søknad med Cv sendes til e-post
Søknadsfrist snarest. Alle søknader behandles konfidensielt.

LANDSKAPERIET AS
Landskapsarkitekter MNLA
Øvre Vollgate 15, 0158 Oslo

Les mer om LANDSKAPERIET på vår hjemmeside www.landskaperiet.no
og på facebook.