​Arkitema Architects Oslo Søknadsfrist: 28.01.2020 arkitema.com

Landskapsarkitekt

Arkitema Architects er i sterk vekst
- søker landskapsarkitekter 

Arkitema arbeider med alle deler av arkitekturfaget – fra byutvikling og landskapsarkitektur via bygningsprosjektering til interiøroppgaver – men har spesialisert seg på fem fagområder: Urban design/landskap, helse, læring, bolig og næring.

Selskapet ble grunnlagt i 1969 og er i dag en av Skandinavias største arkitektselskaper med 550 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, København, Århus og Stockholm.

Du blir med å bygge opp en større landskaps- og byutviklingsavdeling, og en del av en virksomhet med et arbeidsmiljø preget av høy faglig kompetanse, arbeidsglede og et stort engasjement for landskapsarkitektur, arkitektur og estetikk. Kontoret er del av et større konsern med kolleger i Oslo, København, Aarhus, Stockholm, Malmø og Gøteborg. Dette gir god tilgang på spesialkompetanse.

Arbeidsoppgaver:
•   Byutviklingsoppgaver som konkurranser og mulighetsstudier
•   Overordnet planlegging og reguleringsoppgaver
•   Prosjektering i alle faser i ulike typer prosjekter og offentlige rom

Om deg:
•   Du har master fra nordisk landskapsuniversitet og/ eller
•   Du har cirka 5-10 års prosjekteringserfaring fra norsk praksis
•   Du har solid kunnskap om bærekraft og norsk klima i urbant miljø
•   Du er en dyktig formgiver og estetiker, med blikk for helhet og detaljer
•   Du har kunnskap fra prosjektering i 3D

Vi tilbyr:
•   Interessant og utfordrende arbeid med spennende prosjekter
•   Et meget hyggelig arbeidsmiljø med dyktige kollegaer
•   Konkurransedyktige betingelser
•   Sentralt plassert kontor i St. Olavs gate i Oslo

Link International Norge AS bistår oss i denne rekrutteringsprosessen.
Spørsmål om stillingen kan rettes til rekrutteringsrådgiver Yvonne Berg på tlf 414 17 017.

Søknadsfrist:
28.01.2020

Les mer og søk på stillingen


Arkitema Architechts AS

Arkitema Architects har som mål å tegne og oppføre bygg som gir best mulig arkitektoniske rammer for byggets formål. Vi har jobbet med arkitektur helt siden vår første tegnestue ble startet 1969, og opp gjennom årene har vi opparbeidet oss solid erfaring og ekspertise innenfor arkitektfaget. Vi lever oss inn i omgivelsene, tar høyde for lokalsamfunnets behov og er opptatt av alltid å ha en god dialog med både byggherre, brukere og samarbeidspartnere. På den måten blir vårt arkitektoniske uttrykk summen av oppdragets mange ulike interessenter, og i prosessen sikrer vi at sluttresultatet blir både gjennomførbart, bærekraftig og estetisk tiltalende. Vi kaller det People in Architecture. 

Vi jobber med alle avskygninger av arkitekturfaget – fra innredning via bygningsarkitektur til byplanlegging – men vi har spesialisert oss på fem fagområder: Bolig, næring, helse, læring og urban design. Disse fem fagområdene utgjør sammen grunnlaget for den moderne, skandinaviske byen. 

Arkitema Architects ble grunnlagt i Aarhus i 1969. I dag er tegnestuen en av Skandinavias største arkitektvirksomheter med 500 medarbeidere fordelt på kontorene i København, Århus, Oslo, Stockholm og Malmø.