BOGL Oslo bogl.no

Landskapsarkitekt

Vårt kontor i Oslo har det allerede travelt med spennende prosjekter. Vi søker derfor en prosjekterende landskapsarkitekt med talent for formgivning til vårt team. 
 
Som vår nye kollega skal du bidra til at løfte vår kompetanse innen 3D-prosjektering, men du skal også være innstilt på å sette ditt preg på den arkitektoniske utvikling av våres prosjekter. Du får muligheten til å være med å bygge opp et helt nytt fagmiljø sentralt i Oslo. 
 
Om deg
•    Du er utdannet landskapsarkitekt eller tilsvarende
•    Du har minimum 5 års erfaring med prosjektering av landskapsprosjekter/utearealer. Erfaring med detaljprosjektering, beskrivelse og gjennomføring fra Norge er ønskelig.
•    Det er ønskelig med erfaring fra prosjektering i BIM
•    Du er grundig og nysgjerrig i ditt arbeide, og har stor oppmerksomhet på detaljer såvel som helhet.
•    Du arbeider selvstendig og er vant til å ivareta dialog med samarbeidspartnere
•    Du har kontroll på kotering og overvannshåndtering samt et stort plante- og materialrepertoar
•    Du er flytende i norsk muntlig og skriftlig
•    Du er godt kjent i Adobe

Hva kan du forvente? 
Vi har de dyktigste og mest dedikerte ansatte. Uten dem ville ikke BOGL vært det samme. Derfor gjør vi også det vi kan for å gi våre ansatte best mulige betingelser slik at de kan realisere sine faglige og personlige drømmer. BOGL er en romslig arbeidsplass, der det er plass til både store og små følelser, tanker og ideer. Nærvær er et nøkkelord i vår omgang med hverandre, og det faglige og sosiale fellesskapet er limet som holder BOGL sammen. 
Vi tilbyr en allsidig hverdag med dyktige kolleger. Du blir en del av et tverrfaglig miljø i Øvre Slottgate sentralt i Oslo. Du får stor innflytelse på dine prosjekter, god oppbakking fra ledelsen og faglig sparring. 

Vil du være med på teamet? 
Vi håper du har lyst til at være vår nye kollega. Hvis du er nysgjerrig eller har spørsmål, er du velkommen til å ringe Adam Bang på +45 61 26 97 34 eller anb@bogl.no
 
Søknad med CV og referenseprosjekter sendes til Adam Bang anb@bogl.dk
Stillingen er med tiltredelse så raskt som mulig, og vi holder løpende samtaler. Vi gleder os til at høre fra deg. 
 
BOGL er en prisvinnende, skandinavisk arkitektvirksomhet med spesialkompetanse innen landskapsarkitektur og planlegging. Arkitektkontoret gir form til alle de rom og uterom som finnes utenfor, mellom og ovenpå våre bygninger og byer. 

Les mere om BOGL på www.bogl.no eller finn oss på Facebook, Instagram eller LinkedIn.