LARK landskap Oslo, Drammen larklandskap.no

Landskapsarkitekt

LARK landskap søker senior landskapsarkitekt

Vi har i løpet av det siste året fått flere spennende urbanismeprosjekter og ønsker å forsterke teamet. Syntes du Gunerius-kvartalet, Økern Portal eller Stortorvet 7 høres ut som spennende prosjekter, kan det være akkurat deg vi er på utkikk etter.

Vi ser etter en som har flere års erfaring som landskapsarkitekt, men som ønsker å jobbe som prosjektleder i et selskap i vekst. LARK er en del av DARK Gruppen hvor vi jobber tverrfaglig med spennende prosjekter sammen med arkitekter og interiørarkitekter som sitter under samme tak.

Tverrfagligheten i konsernet sørger for et sterkt faglig miljø og et godt arbeidsmiljø med varierte prosjekter og kompetanseområder. Her lærer vi av hverandre og jobber for å sammen skape de beste løsningene. Innovasjon og bærekraft er viktig for oss og vi ønsker deg som er ambisiøs og ønsker å være med å bestemme.

I LARK legger vi vekt på å ha en flat organisasjonsstruktur og korte beslutningsveier. I DARK huset på Skøyen har vi sammen med DARK arkitekter og Zinc et fantastisk sosialt miljø med plass til flere. Vi arrangerer årlige studieturer og flere felles samlinger gjennom året.

Vi ser etter en som:
•    Har 10 års erfaring som landskapsarkitekt, og / eller relevant erfaring med prosjektansvar
•    Har erfaring med BIM-verktøy
•    Ønsker prosjektansvar og er klar for lederoppgaver

Du vil kunne styre din egen hverdag og jobbe fra Oslo-kontoret eller Drammen ut ifra hva som passer din hverdag best. Hvis du kunne tenkte deg å bli vår nye prosjekterende landskapsarkitekt og en del av ledergruppen, ta kontakt med Yvonne Dengin - yvonne@lark.no eller ring 901 48 398.