White Arkitekter Oslo Søknadsfrist: 18.05.2021 www.whitearkitekter.com

LANDSKAPSARKITEKT

Prosjektporteføljen utvides og vi har behov for flere dedikerte og faglig dyktige kollegaer. Vi søker derfor en erfaren landskapsarkitekt som har lyst å videreutvikle landskapsavdelingen i White arkitekter Oslo, løfte vårt tverrfaglige kompetansenivå, lede prosjekter og være med som drivkraft i vår blågrønne-satsing.

Vi ser derfor etter formsterk LANDSKAPSARKITEKT med følgende kvalifikasjoner, styrker og erfaring:

  • har erfaring fra prosjektering og prosjektledelse
  • bidrar med nytenkende kunnskap knyttet til landskap, by og samfunn
  • har erfaring med større prosjekter som dekker grensesnittet fra landskap - urbanisme til mindre og kjappe mulighetsstudier
  • kjenner norsk regelverk (pbl)
  • har muntlig og skriftlig god fremstillingsevne
  • behersker digitale verktøy (2D/3D)
  • 8 års erfaring +

Både prosesser og prosjekter er drevet av et felles ønske om å levere på ypperste nivå og kvalitet. I sommer gikk vi seirende ut av den internasjonale konkurransen om utforming av Bystrand og ny Lungegårdspark i Bergen. Vi trenger derfor DEG med på laget!

Vi tilbyr en spennende arbeidshverdag og et bredt faglig landskapsmiljø med landskapsarkitekter fordelt på kontorer i Norge, Sverige og UK. Vi har fokus på bærekraft i alle prosesser og prosjekter, og i Oslo har vi særlig vann, tre og transformasjon i fokus. White satser på egne, faglige nettverk som gir mulighet for egen forskning og kunnskapsheving (WRL/ARQ). Vi jobber i team på tvers av fagområdene landskap, arkitektur og urbanisme.

WHITE arkitekter er et av Skandinavias ledende arkitektkontor med avdelinger både i Sverige, UK og Norge. Vi jobber med bærekraftig arkitektur, design og byutvikling i en internasjonal kontekst og målet vårt er at vi, med arkitekturens kraft, skal drive omstillingen til bærekraftig liv.

Overordnet visjon er at alle våre prosjekter skal være formsterke og klimapositive innen 2030. Totalt vil du få rundt 800 nye kollegaer, mens vi i Oslo har som mål å telle rundt 20 ansatte. Hos oss vil du bli en del av et tverrfaglig og engasjert nettverk med alt fra lysdesignere, sosialantropologer og bærekraftsspesialister, i tillegg til arkitekter, samfunnsøkonomer og urbanister.

Vi holder til i nye, transformerte lokaler sentralt i Oslo. Vi har et godt utviklet digitalt kontor med tilgang på bærbare PC’er og skybaserte løsninger. Dette gjør det mulig å jobbe effektivt fra hvor det måtte være. Prosjekteringsverktøy og programvare i 3D er Revit og Rhino.

Dersom du kan tenke deg å være med på videreutviklingen av kontoret og skape gode landskapsprosjekter på tvers av disipliner, skala og geografi, hører vi gjerne fra deg.

Send søknad med CV og portfolio til oslo@white.se. Frist 18.mai 2021. Merk emnefelt med LARK + ditt navn.

Dersom du har spørsmål, kan du ta kontakt med daglig leder Sofie G Bentzen // mob: 416 78 956 // e-post: sofie.bentzen@white.se

Intervjuer holdes fortløpende.