Rambøll Arendal Arendal Søknadsfrist: 12.10.2018 www.ramboll.no

Landskapsarkitekt og arkitekt

Rambøll Arendal søker landskapsarkitekt og arkitekt!

Rambøll Arendal søker etter en landskapsarkitekt og en arkitekt som kan være med å skape begeistring. Nyutdannede oppfordres gjerne til å søke.

Om oss:

Rambøll tilbyr rådgivning innen alle typer bygg og anlegg og dekker alle fagområder innen prosjektutvikling, prosjektering og prosjektadministrasjon. I flere av våre prosjekter er vi med i hele byggeprosessen fra konseptutvikling og frem til overlevering av ferdig bygg. Vi arbeider ofte i tverrfaglige team, både internt og eksternt. Vi er involvert i mange spennende prosjekter både for offentlige og private aktører.

Oppgavene for arkitektene er varierte og foregår på mange nivåer. Dette er blant annet analyser og konsekvensutredninger for veianlegg og tettstedsutvikling, reguleringsplaner for boligområder og detaljerte planer og tegninger for blant annet skole, barnehager, næringsbygg og omsorgsboliger samt rehabilitering, ombygging og transformasjon.

Om deg:
Du er fagutdannet, engasjert og har motivasjon som smitter. Du evner å samarbeide med oppdragsgivere, samarbeidspartnere og med kolleger på tvers av avdelingene i Rambøll. Vi søker deg som er sulten på nye utfordringer og hvor din idé kan være avgjørende. Du er engasjert og nytenkende, opptatt av estetikk og har en god formidlingsevne både visuelt og skriftlig. Gode generelle datakunnskaper og kjennskap og erfaring med DAK-verktøy og 3D-prosjektering.

Vi tilbyr:
Vi tilbyr et inkluderende arbeidsmiljø med stort rom for personlig og faglig utvikling gjennom varierte arbeidsoppgaver med kolleger i et stort nettverk innen selskapet. Fagnettverkene arkitektur, arealplanlegging og landskapsarkitektur teller samlet rundt 150 personer. Rambøll har gode personalordninger som blant annet innebærer muligheter for faglig påfyll og utvikling gjennom eget kursopplegg.

I Arendal sitter vi sentralt i et kreativt miljø i flotte nye lokaler og med en fantastisk utsikt ut over sjøen. Vi har et uhøytidelig arbeidsmiljø med fokus på trivsel og fleksibilitet og vektlegger engasjement og frihet under ansvar. Hos oss får brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og bedre livskvalitet for menneskene som bor der.

Kontakt:
Hvis dette høres spennende ut vil vi gjerne at du tar kontakt så vi kan ta en nærmere prat! Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Camilla Grefstad Wiig, Landskapsarkitekt Rambøll: 958 12 317
Trond Emil Talseth, Sivilarkitekt Rambøll 907 09 474
André Pedersen, seniorrådgiver Ivre: 917 68 804
Heidi Tellefsen, seniorrådgiver Ivre : 917 71 525

Søknadsfrist: 12.10.2018

Les mer og søk på stillingen

Rambøll er en global samfunnrådgiver med 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og managment consulting. I Norge er vi rundt 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirerer vi hverandre til å se forbi det åpenbare- hver dag!

Rambøll Bygg & Arkitektur har 1500 ansatte fordelt over 17 kontorer over hele landet, og som ansatt er du en del av et større tverrfaglig miljø med arkitekter, landskapsarkitekter, planleggere og ingeniører.