​Multiconsult Bergen Søknadsfrist: 23.01.2021 www.multiconsult.no

Landskapsarkitekt og landskapsingeniør

Multiconsult i Bergen søker landskapsarkitekt og landskapsingeniør

Multiconsult er et av Norges ledende miljøer innen prosjektering og rådgivning, og jobben vi gjør er muliggjort av våre omkring 3000 svært kompetente og dyktige medarbeidere. Med oss på laget ønsker vi oss bransjens dyktigste medarbeidere, som ser muligheter og evner å begeistre våre kunder.  Nedenfor finner du våre ledige stillinger. Ser du ikke noe som passer for deg – send oss gjerne en åpen søknad eller registrer deg for å få beskjed når aktuelle jobbmuligheter dukker opp.

På grunn av stadig økende oppdragsmengde vil Multiconsult i Bergen styrke sin kompetanse innen landskapsarkitektur, og ønsker å utvide gruppen med én til to engasjerte medarbeidere. Vi søker derfor landskapsarkitekt og /eller landskapsingeniør til vår avdeling Samferdsel og Infrastruktur. 
Som ansatt hos oss vil du bli en del av et veldrevet kompetansenettverk med samkjørte fagområder som er i front på alt fra digitale arbeidsprosesser til anleggsgjennomføring.

Multiconsult har i flere undersøkelser vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere, både blant studenter og erfarne – er du nysgjerrig på hvorfor?

BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT

Muliggjøringskulturen i Multiconsult handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. Kanskje er det akkurat deg vi trenger på laget?

Vi har et tett fagmiljø, med over 60 dyktige medarbeidere innen landskap, utredning, arealplanlegging, VA, veg og bane. Vår avdeling er en del av et innovativt arbeidsmiljø med omkring 300 medarbeidere innen fagområdene, bygg, geologi, spesialrådgivning, samferdsel og infrastruktur.
Vår landskapsgruppe er i dag sammensatt av seks erfarne landskapsarkitekter med bakgrunn fra København, Ås og Bergen. 
Vi arbeider med rådgivning, planlegging og prosjektering, og våre oppgaver spenner bredt. For tiden er oppdragene våre knyttet til utforming av lekearealer på skoler og oppveksttun, gater og plasser, større og mindre uteområder for private og offentlige bygg, veg- og baneprosjekter, sykkelveger, detaljprosjektering av overvannshåndtering i bygater, og mye annet.

STILLINGSBESKRIVELSE
Som rådgiver i Multiconsult får du mange spennende oppdrag, og vi ser etter deg som vil være med å utvikle oss videre. Du vil få jobbe i alle planfaser i et stort tverrfaglig miljø, og tett med de andre fagmiljøene i konsernet. Multiconsult har som motto at vi skal tenke bærekraft i alt vi gjør, og du som søker må ha engasjement for dette.
Vi søker erfarne og nyutdannede medarbeidere med relevant fagbakgrunn som landskapsarkitekt og/eller landskapsingeniør, som er kreative, løsningsorienterte og engasjerte.

Arbeidsoppgaver
•   Utrednings- og analyseoppgaver i plan, mulighetsstudier, formingsveiledere mm.
•   Prosjekteringsoppgaver i alle faser for infrastruktur- og byggeoppdrag
•   Oppdragsledelse

Kvalifikasjoner
•   Vi ønsker å ytterligere styrke vår kompetanse på bærekraftig utforming, 3D- modellering, detaljering og presentasjon
•   Du må ha fagbakgrunn med master landskapsarkitektur/ bachelor landskapsingeniør
•   Du må ha gode egenskaper i formgiving og gode grafiske framstillingsevner
•   Erfaring med AutoCad, Civil 3D og Adobe-pakken er ønskelig
•   Du må ha gode kunnskaper i norsk muntlig og skriftlig

HVA MER KAN VI TILBY DEG?
Multiconsult er en omsorgsfull arbeidsgiver som ønsker å legge til rette for trivsel og godt samarbeid. Vi bryr oss om hverandre og prøver hele tiden å spille hverandre gode. Vi ønsker å legge til rette for at du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver som bidrar til faglig og personlig utvikling.

Hos oss får du:
•   Spennende og langsiktige karrieremuligheter. Alle medarbeidere i Multiconsult har en egen mål- og utviklingsplan med tilpassede kompetanseutviklingstiltak i tråd med ønsket karrierevei og –utvikling
•   En god balanse mellom arbeid og fritid
•   Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeidere, derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer.
•   Varierte og spennende arbeidsoppgaver i tverrfaglige prosjekter
•   Et meget godt og faglig sterkt arbeidsmiljø preget av engasjerte og inkluderende medarbeidere
•   Karrierevei i fag, oppdragsledelse eller linjeledelse
•   Konkurransedyktig lønn, gode pensjons- og forsikringsordninger, helseforsikring
•   Fleksibel arbeidstid, fem uker ferie og fri påske og jul
•   Gode og romslige kontorlokaler 100 m fra Skjoldskiftet bybanestopp
•   Studieturer, fagsamlinger

Hvert fagområde har egne nettverk, med god kunnskapsformidling innad i miljøet, og samling hver høst til en inspirerende fagdag. Multiconsults faggruppe består av cirka 55 landskapsarkitekter og landskapsingeniører fordelt på kontorer over hele landet.
Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader fortløpende, og gleder oss til å høre fra deg!

For ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med Åsta Midtbø tlf: +4755623392

Kontaktperson:
Åsta Midtbø
Seksjonsleder Landskap
934 54 420
asta.midtbo@multiconsult.no

Søknadsfrist: 23.01.2021

Les mer og søk på stillingen