Norconsult AS Trondheim Søknadsfrist: 18.06.2021 www.norconsult.no

Ledige stillinger på Plan og Arkitektur i Trondheim

Fremtiden er kritisk tverrfaglig , det vet vi. Nå trenger vi de beste hodene for å løse utfordringene sammen! Norconsult har ett av de største arkitektmiljøene i Norge/Skandinavia. Vi søker nå etter engasjerte og dedikerte nye medarbeidere til vår avdeling i Trondheim; et av byens største plan- og arkitektmiljø! Vi søker både etter erfarne og nyutdannede arkitekter, landskapsarkitekter, interiørarkitekter og planleggere som vil bidra inn i alle våre ulike prosjekter.

Plan og Arkitekturavdelingen består i dag av nærmere 50 medarbeidere på alle arkitekt- og planfag. Vi har høye ambisjoner og idealer som arkitekter og designere. Vi tar fatt på oppgavene med tverrfaglig og helhetlig tilnærming med hele Norconsults enorme erfaring og styrke i ryggen. Det sikrer både kvalitet, innovasjon og fremtidsrettede valg. Vårt fokus på VARIG arkitektur, VARIG skjønnhet og VARIG liv er det som driver oss, engasjerer oss og motiverer oss, uansett faglig tilhørighet.

I Trondheim har Norconsult sitt største kontor utenfor hovedkontoret. Som ansatt hos oss vil du delta i våre fagnettverk, tverrfaglige grupper og i ulike spissede team, både regionalt og nasjonalt. Vi jobber kontinuerlig med å spre og dele kunnskap, arbeidsmetoder og verktøy på tvers av hele konsernet. Vi har svært varierte oppgaver, og gode karrieremuligheter både innen fag og ledelse.

Det er kort vei til tverrfaglig spiss-kompetanse i Norconsult både lokalt og i samarbeid med våre miljøer i resten av landet . Hos oss får du fordelen av å tilhøre et godt og tett fagmiljø på eget kontor, samtidig som du har hele Norconsults fagkompetanse noen skritt eller et klikk unna.

Vi liker å si at vi utvikler landets mest kunnskapsrike arkitekter, designere og planleggere!

For oss er det viktig at du:

 • Har utdannelse på masternivå eller tilsvarende
 • Har gode digitale ferdigheter på prosjekteringsnivå. Vi bruker en rekke ulike programmer – fortell oss hva du kan!
 • Liker å jobbe tett og nært med andre, og at du blir inspirert av andres faglige synspunkter!
 • Trives med kundekontakt og i sosiale settinger
 • Er kreativ og har sterkt engasjement – gjerne (og helst) smittende!
 • Har god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Hos oss får du:

 • Varierte og utfordrende oppgaver
 • Et godt og inkluderende arbeidsmiljø med virkelig dyktige kolleger
 • Et stort tverrfaglig miljø
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Stort fagnettverk innen arkitektur
 • Studieturer, ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter mm.
 • Eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift som kun er ansatteeid!

Innsendelse av søknad:

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som blir behandlet.

Norconsult er Norges største rådgiverbedrift. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Selskapet er eid av våre over 4 600 medarbeidere som er stasjonert på 118 kontorer i hele verden. Hovedkontoret ligger i Sandvika utenfor Oslo.

Kontaktperson:

Michelle S Wright, Avdelingsleder Kontor. tlf. +47 92 43 74 29, e-post: Michelle.S.Wright@norconsult.com

Send søknad