Oslotre AS Oslo

Arkitekt

Ønsker du å jobbe med trearkitektur på heltid?

Oslotre AS vokser og vi er interessert i deg som ønsker å bli en del av det permanente teamet. Vi leverer tjenester innen arkitektur- og trekonstruksjoner, med fokus på sunne og miljøvennlige bygg.

Oslotre AS er totalrådgiver innen arkitektur og byggeteknikk, med spesialisering på trekonstruksjoner og med massivtre- og limtrekonstruksjoner som spesialfelt.

Kontoret arbeider tett opp mot forsknings- og læringsmiljøer over hele Europa, og i front av utviklingen innen urbane trekonstruksjoner.

Vi arbeider for det meste i ArchiCAD, med fysiske modeller, og med alle ledd i en byggeprosess, fra første skisse til ferdig bygg, i både stor og liten skala og med tre tvers igjennom.

Dine primære arbeidsoppgaver vil hovedsakelig bestå i arkitekturprosjektering og prosjektledelse av arkitekturprosjekter.

Du må være selvdreven, nøyaktig og blid, samt ha mer enn 5 års erfaring som arkitekt fra et norsk kontor. Har du i tillegg erfaring fra detaljprosjektering vil det være et stort pluss.  

Vi tilbyr; et hyggelig internasjonalt arbeidsmiljø som består av arkitekter og ingeniører i trivelige lokaler i Oslo sentrum, varierte og utfordrende arbeidsoppgaver og konkurransedyktige betingelser.

Send oss gjerne en søknad med CV og portfolio til e-post 

Eventuelle spørsmål kan rettes til Jørgen Tycho, tlf. 93 23 32 11

facebook.com/oslotre
Instagram: #oslotre