SLA Oslo Søknadsfrist: 04.06.2018 www.sla.dk

Landskapsarkitekt/​ Urban designer

Kan du forme framtidens naturbaserte by?

SLA er en av Skandinavias førende tegnestuer innen byplanlegging og landskapsarkitektur med en sterk kunstnerisk og internasjonal karakter. De siste årene har SLA OSLO vunnet flere store konkurranser og er i kraftig vekst. Vi søker derfor erfarne profiler med mot til å løfte noen av samtidens viktigste landskapsprosjekter, som Regjeringskvartalet, Vikingtidsmuseet i Oslo og Helse Stavanger Sykehus.  

Vi er et ungt og internasjonalt miljø sentralt i Torggata 38, hvor du vil forme omgivelsene sammen med 16 engasjerte kollegaer. SLA tilbyr målrettet etterutdannelse, spesialiserte studieturer og faglig påfyll.

Vi forestiller oss at den ideelle søker har  
•    Utdannelse som landskapsarkitekt, urban designer e.l. med +5 års erfaring
•    Sikker formsans og prosjekteringskompetanse  
•    Mot til å tenke nytt og evne til å finne kreative, naturbaserte løsninger
•    Norsk / dansk språkkompetanse, både muntlig og skriftlig
•    Sans for humor og et godt humør – selv når vi er travle

Høres det ut som deg, send søknaden til daglig leder Louise Fiil Hansen på e-mail
senest 04.06.2018. Samtaler holdes løpende.

Vi gleder oss til å høre fra deg.

Kort om SLA
SLA er en av Skandinavias største tegnestuer innen byplanlegging- og landskapsarkitektur med prosjekter i flere land og i alle skalaer. SLA har over 70 ansatte på kontorer i København, Oslo og Aarhus. Kulturen på SLA er preget av et sterkt sammenhold og evig nysgjerrighet, kombinert med et høyt ambisjonsnivå og en stor grad av frihet. Våre prosjekter løser noen av tidens vanskeligste urbane problemer, mens de skaper herlighetsverdi og estetisk naturfølelse for alle. Les mere på www.sla.dk