SIGNAL Oslo

Head of SIGNAL Norway

Vil du stå i spissen for å utvikle fremtidens arbeidsplasser?

Vi er på jakt etter en inspirerende og forretningsorientert leder til rollen som Head of SIGNAL Norway. Du vil få ansvaret for den daglige driften, forretningsutvikling i samarbeid med ISS og kundeutvikling. Vi tror rett person trives med å jobbe både operasjonelt, taktisk og strategisk.

Stillingen rapporterer til Global Head of Workplace Management & Design som sitter i Danmark. Arbeidssted er ISS Norge sitt HQ i Kværnerbyen.

Hva kan vi tilby den rette?
I tillegg til å tilby et faglig og godt arbeidsmiljø, konkurransedyktige betingelser, moderne lokaler og karrieremuligheter, er det mye som er unikt med denne rollen.

Som en del av et stort og internasjonalt konsern, vil du få mulighet til å jobbe med større prosjekter på tvers av landegrenser og innen ulike segmenter. Dette vil gi deg innblikk i både nasjonale og internasjonale trender innen workplace management og bidra til egen utvikling og kompetanse.

SIGNAL nyter godt av stabiliteten og tryggheten det gir å være en del av et stort og solid konsern, samtidig som det har den nødvendige fleksibiliteten og handlekraften til å tilpasse seg markedet. Den heldige som takker ja til rollen som Head of SIGNAL Norway vil derfor ha en unik mulighet til å påvirke SIGNAL sin videre reise i samarbeid med ISS. Vi ønsker et samarbeid basert på gjensidig tillit og en felles målsetning om å skape bedre arbeidsplasser for kunder og deres ansatte.

Ansvarsområder
Du vil få det overordnede ansvaret for den norske virksomheten og være en avgjørende bidragsyter til at SIGNAL når sin ambisjon om å være globalt førende innenfor Strategic Workplace Management and Design. Under har vi satt opp noen av dine viktigste ansvarsområder:

•   Utvikle og gjennomføre SIGNAL sin salgs- og markedsstrategi. Dette gjøres i samarbeid med Global ledelse innen Workplace Management og nøkkelpersoner i ISS Norge
•   Bidra aktivt som en rådgiver og fagperson i kommersielle aktiviteter rettet mot ISS sine nye og eksisterende kunder, samt SIGNAL sine nøkkelkunder og potensielle nye kunder.
•   Overordnet ansvar for den daglige driften av SIGNAL Norge, inkluderer fullt resultatansvar og personalansvar.
•   Videreutvikle den gode kulturen i selskapet både med tanke på det sosiale, det faglige og det kommersielle. En kultur bygget på samarbeid, kreativitet og innovative løsninger.
•   Bygge og videreutvikle dit nettverk for å skape økt omsetning for SIGNAL. Dette inkluderer relasjoner til nøkkelpersoner i ISS, utvalgte nye og eksisterende kunder, samt ulike nettverk som styrker SIGNAL sitt Employer Brand og bidrar til kommersielle muligheter.

Hvilke kvalifikasjoner og personlighetstrekk ser vi etter?
Vi tror at rett person for rollen har solid erfaring som konsulent eller rådgiver og en relevant utdannelse på høyere nivå. Dette vil danne grunnlaget for å kunne fremstå som en troverdig rådgiver og skape gode kommersielle resultater. Et godt nettverk og relasjoner på toppledernivå vil gi deg et godt grunnlag for vekst. Vi tror at du som skal lykkes med det kommersielle er ambisiøs, sosialt sikker, tillitsskapende, utadvendt og overbevisende.

Vi ser etter deg med solid ledererfaring og en lederstil preget av engasjement, inspirasjon og klare målsetninger. Du må være en tilgjengelig leder, samtidig som du evner å ta kontrollen og styre teamet i riktig retning. Evnen til å skape et godt og konstruktivt samarbeid internt og -eksternt er avgjørende for suksess i rollen.

Motiveres du av å nå tøffe målsetninger og skape resultater gjennom strategisk og operativt kundearbeid, da er det mye som ligger til rette for at du er SIGNAL Norge sin nye leder. 

Hvis du kjenner deg igjen i denne annonsen og tror du kan ta SIGNAL til neste nivå, da håper vi du tar kontakt. Spørsmål vedrørende stillingen kan rettes til Trine Lops, Global Head of Operations and Support Services på +45 29 72 07 81. 

Les mer og søk på stillingen


SIGNAL is part of ISS and a global excellence center in the field of strategic workplace management and design. We are a consultancy working with design of spaces as a strategic tool to better performance by linking corporate, people and facility performance. We link people and culture with the future strategies of organizations, to increase and create new value. Signal consists of 40 employees, with offices in Oslo, Copenhagen and London.

In Norway we have 12 employees with broad expertise in organization and management, change management, user involvement, architecture and design. We have customers in both the public and private sectors. Our customers include everything from large global companies, government agencies and several customers within the education sector.

“We unlock our costumers’ potential for performance by using space as a tool to increase the way people communicate, innovate and collaborate!”