Asplan Viak AS Oslo Søknadsfrist: 15.08.2021 Hjemmeside

Vi søker arkitekter til vårt kontor i Oslo

Vi søker arkitekter, både juniorer med noen års erfaring og mer erfarne med 10 års praksis eller mer til vårt kontor i Kongens gate 1, Oslo.

Søknadsfrist 15. august.

Asplan Viak er et av Norges største arkitekt-, plan- og ingeniørfirmaer. Vi har høyt kompetansenivå med et landsdekkende fagmiljø og 1100 ansatte.

Vi søker arkitekter, både juniorer med noen års erfaring og mer erfarne med 10 års praksis eller mer til vårt kontor i Kongens gate 1, Oslo. Kompetanse innen skole, bolig og rehabilitering er særlig interessant.

Kontoret har særpreget atmosfære, beliggende i Oslos kvadratur og i en av byens eldste bygninger. Vi er ca 75 medarbeidere fordelt mellom arkitekter, landskapsarkitekter og planleggere. Arkitektgruppen har 24 medarbeidere. Som del av hele firmaet har vi tilgang til relevant og solid kunnskap i et bredt spekter, inkludert svært god kompetanse innen konstruksjon, bygningsfysikk og energi- og miljø.

Hva vi kan tilby:

  • En stor andel av oppdragene våre er fra det offentlige, inkludert skoler, bad, omsorgsboliger og kulturbygg. Vi bygger nå også opp boligkompetanse.
  • Vi har oppdrag i alle faser inkludert tidligfase i samarbeid med plangruppen og landskapsarkitektene.
  • Miljøet er hyggelig og inkluderende. Vi har en flat struktur med gode utviklingsmuligheter.
  • Vi arbeider tverrfaglig der vi ønsker å være et bevisst og utforskende arkitektmiljø. Vårt mål er å skape en solid og relevant arkitektur med lang tidshorisont.

Hva vi forventer av deg:

  • Vi håper å finne faglig dedikerte og reflekterte søkere
  • Du bør ha gode ferdigheter og kapasitet
  • Relevant praksis vil bli foretrukket

Søknad og CV sendes inn via linken her: Send søknad

Asplan Viak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne, nasjonal eller etnisk bakgrunn.

For flere ledige stillinger se her: https://www.asplanviak.no/jobb...

Søknadsfrist: 15.08.2021

Arbeidssted: Oslo

Kontaktpersoner: Gruppeleder Bård Helland, tlf: +47 93496175

Hjemmeside: http://www.asplanviak.no

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer, med over 1100 ansatte fordelt på 31 kontorsteder.

I snart 60 år har vi bidratt til samfunnsutviklingen gjennom vår tverrfaglige rådgivning til offentlige og private oppdragsgivere.

Når vi planlegger og gir råd, har vi de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. I Asplan Viak former vi samfunnet gjennom å se mennesket.