Norconsult AS Larvik Søknadsfrist: 06.11.2022 Hjemmeside

Norconsult i Larvik søker areal­planlegger (By- og region­planlegger) - PLAN

Ønsker du å bidra faglig og engasjere deg i et stort og tverrfaglig miljø, innenfor planlegging og prosjektering, som dekker alle fagområder og plannivåer?

Våre over 70 medarbeidere i Larvik ønsker seg flere kollegaer og vi søker etter arealplanleggere, helst med erfaring innenfor samordnet areal og transportplanlegging. Norconsult er åpne for alle relevante søkere.

Ved vårt kontor i Larvik har vi behov for å styrke kapasiteten innen planfaget og her jobber vi i team for å komme frem til gode helhetlige og tverrfaglige løsninger. Vi har en sterk og bred faggruppe innen plan, landskapsarkitektur, arkitektur og myndighetsbehandling.

Oppdragene spenner fra store byutviklingsprosjekter, mobilitetsplanlegging med fokus på bærekraftige løsninger og knutepunktutvikling, til offentlige bygg, som skoler og barnehager, industri- og næringsbygg samt boligområder.

Vi har høye ambisjoner og idealer innen bærekraft, digitalisering og samarbeid. I Norconsult finner vi løsninger gjennom samskapning og bruk av digitale verktøy, og vi er ledende innen gjennomføring av heldigitale og tegningsløse prosjekter.


Vi vil gjerne ha nok en medarbeider innen planfaget, som kan bidra med faglig innsikt og engasjement, og ikke minst, bidra positivt inn i vår faglige og sosiale hverdag.

Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Norconsult? Få med deg serien «Rådgiverne», der gir vi deg et unikt innblikk i vår arbeidsdag: https://www.norconsult.no/radgiverne/

For deg med noen års erfaring, kan det være interessant å se på hvilke muligheter dette kan gi: https://www.norconsult.no/jobb-og-karriere/heads-for-tomorrow---professional/

Vi har et hyggelig fagmiljø med entusiastiske og positive medarbeidere. Våre kontorlokaler er spektakulære, liggende i fantastiske omgivelser like ved Farriselva i frodige Hammerdalen. Det er et par steinkast til nærmeste badestrand, mikrobryggeri, kulturhus, restauranter, strandpromenade og kjøpesenter. La deg for øvrig inspirere av det byen har å tilby: Aktiviteter (visitvestfold.com)

Dine arbeidsoppgaver kan typisk være:

 • Planarbeid på alle nivåer, som f.eks. kommuneplaner, områdereguleringsplaner, detaljreguleringsplaner, konseptvalgsutredninger og konsekvensutredninger, samt mulighetsstudier.
 • Arbeider og prosesser innen mobilitet og trafikkplanlegging.
 • Oppdragsledelse
 • Tilbudsarbeid
 • Kontakt med kunder og samarbeidspartnere

For oss er det viktig at du:

 • Er planlegger/sivilarkitekt/sivilingeniør eller annen relevant høyere utdanning helst med minimum 3 år relevant erfaring.
 • Er initiativrik, selvstendig, sosial og engasjert med gode evner til samarbeid, kommunikasjon og relasjonsbygging
 • Har svært god muntlig og skriftlig formuleringsevne på norsk eller nordisk språk
 • Har erfaring med relevante dataverktøy for fagområdet

Hos oss får du:

 • Spennende faglige utfordringer og mulighet til egen utvikling i et meget tverrfaglig miljø
 • Godt arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø
 • Aktiv kompetanse- og personalutvikling
 • Deltakelse i et sterkt faglig nettverk
 • Studieturer, ulike sosiale arrangementer, bedriftshytter m.m.
 • Eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift

Kontaktperson:
Bjørn Andreas Berntsen
Kontorleder
Tlf. +47 454 04 420
Send e-post

SØK HER

Innsendelse av søknad: Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.


I Norconsult utvikler vi morgendagens samfunn ved å kombinere ingeniørfag, arkitektur og digital kompetanse. Vi har en helhetlig tilnærming med utgangspunkt i lokal tilstedeværelse og tverrfaglig kompetanse og samarbeid. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Vi er et medarbeider-eid rådgiverselskap, og våre 5 100 medarbeidere er fordelt på rundt 130 kontorer, hovedsakelig i Norden. Hvert år løser vi tusenvis av små og store oppdrag for private og offentlige kunder, innen blant annet bygg og eiendom, samferdsel, arkitektur, fornybar energi, vann og avløp, industri, sikkerhet, miljø og IT.