Gottlieb Paludan Architects Oslo www.gottliebpaludan.com

Nye medarbeidere

Gottlieb Paludan Architects jakter på erfarne arkitekter, landskapsarkitekter, planleggere, samfunnsgeografer til flere stillinger

·    Senior Arealplanlegger
·    Landskapsarkitekter, med mer enn 5 års erfaring
·    Byggesaksrådgiver/ansvarlig søker

 
Er du relasjonsbygger som trives med å ta ansvar? Vi kan tilby en spennende arbeidsplass med hyggelige kollegaer. Gottlieb Paludan Architects jobber i alle faser innenfor fagområdene landskap, plan, urbanisme og integrert design. Som rådgivere har vi tett dialog med våre kunder i utviklingen av prosjekter for å skape de beste løsningene. Vi kan love deg mange spennende og varierte prosjekter på tvers av faggruppene og stor mulighet til å påvirke egen arbeidshverdag.
 
Gottlieb Paludan Architects er et anerkjent dansk arkitektfirma som nå etablerer seg i Norge gjennom en sammenslåing med tegn_3. Vi arbeider med å forene arkitektur, infrastruktur og hverdagsliv innen forretningsområdene mobilitet og transport, energi og industri samt næringsbygg og offentlige formålsbygg. I Norge vil disse fokusområdene supplere de fagkompetanser som kontorene i Oslo og Trondheim allerede har innenfor faggruppene Plan og Urbanisme, Utvikling & Analyse og Integrert Design.
 
Få mere informasjon om stillingsannonsene se våre hjemmesider, gottliebpaludan.com og tegn3.no eller ta kontakt:
Teamleder Solbritt Dramstad i tegn_3 Oslo på telefon 90 57 92 62
Teamleder Therese Brekke i tegn_3 Oslo på telefon 97 68 14 63

Les mer