Norconsult AS Molde, Ålesund, Kristiansund, Ørsta, Ulsteinvik, Åndalsnes Søknadsfrist: 15.08.2021 Hjemmeside

Plan, arkitektur, landskap

Fremtiden er tverrfaglig, og vi trenger de beste hodene for å løse utfordringene sammen! Norconsult har ett av de største fagmiljøene i Norge/Skandinavia og vi har kontor i alle deler av landet. Vår tilstedeværelse gjør at vi forstår lokale behov samtidig som vår samlede kapasitet gjør at vi kan løse alle prosjekter uansett størrelse. Vi søker nå etter engasjerte og dedikerte nye medarbeidere til våre avdelinger i Møre og Romsdal.

Vi søker både etter erfarne og nyutdannede arkitekter, landskapsarkitekter og areal-/samfunnsplanleggere som vil bidra inn i alle våre ulike prosjekter. Kontorsted kan være Ørsta, Ulsteinvik, Ålesund, Molde, Kristiansund eller Åndalsnes.

Vi planlegger og prosjekterer alle typer prosjekter, offentlig og privat. Vi har høye ambisjoner og idealer, og inspireres av å koble dette sammen med utsøkt ingeniørkunst. Vi tar fatt på oppgavene med en tverrfaglig og helhetlig tilnærming og med Norconsults betydelige erfaring og styrke i ryggen. Dette sikrer både kvalitet, innovasjon og fremtidsrettede valg.

Vårt fokus på VARIG arkitektur, VARIG skjønnhet og VARIG liv er det som engasjerer og motiverer oss, uansett faglig tilhørighet.

I Norconsult får du hyggelige og dyktige kollegaer, og du blir en del av et tverrfaglig rådgiver- og arkitektmiljø med høy kompetanse og utfordrende oppgaver. Vi er svært godt rustet til å møte det digitale skiftet og firmaets sterke satsing på både arkitektur- og planfagene gir gode utviklingsmuligheter i konsernet. Norconsult finner løsninger gjennom samskaping og bruk av digitale verktøy og er ledende innen gjennomføring av heldigitale og tegningsløse prosjekter. Vi har fokus på bærekraftige løsninger, og satser spesielt på kompetanseheving av våre medarbeidere innen dette temaet

Norconsult Møre og Romsdal teller til sammen ca. 130 medarbeidere. I tillegg til tradisjonelle ingeniørfag, har vi et sterkt fagmiljø innen by- og samfunnsplanlegging og arkitektur.

For oss er det viktig at du

 • Er engasjert, kreativ, fleksibel og ansvarsbevisst
 • Er initiativrik og selvstendig
 • Har evner til å lede oppdrag målrettet og resultatorientert
 • Har gode samarbeidsevner og er en motiverende kollega
 • Har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk
 • Har relevant utdannelse på minimum mastergradsnivå

Hos oss får du

 • Spennende kompetansehevings- og karrieremuligheter innen marked, fag, linje og oppdrag
 • Sterk bedriftskultur preget av uformelle kommunikasjonslinjer på tvers av organisasjon og geografi
 • Fleksibel arbeidstid og sommertid
 • Overskuddsdelingsordning der alle ansatte får direkte utbytte av selskapets resultat
 • Tilbud om eierskap i Norconsult
 • Konkurransedyktig lønns- og ansettelsesbetingelser
 • Studieturer, interne fagsamlinger, ulike sosiale arrangementer, bedriftshytter, bedriftsidrettslag m.m.

Innsendelse av søknad:

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er elektroniske søknader som vil bli behandlet. Ved spørsmål ta gjerne kontakt med Ola Øvstedal Kosberg (Molde/Nordmøre/Romsdal) eller Sindre Blindheim (Ålesund/Sunnmøre).

Norconsult er Norges største rådgiverbedrift. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Selskapet er eid av våre over 4 600 medarbeidere som er stasjonert på 118 kontorer i hele verden. Hovedkontoret ligger i Sandvika utenfor Oslo.

SEND SØKNAD

Kontaktpersoner

Ola Øvstedal Kosberg, Avdelingsleder Arkitektur, Tlf. +47 97 10 35 88, Send e-post
Sindre Blindheim, Avdelingsleder Kontor, Tlf. +47 95 74 33 11, Send e-post