Lund+Slaatto Oslo www.lsa.no

Plan-/​ reguleringsarkitekt

Lund+Slaatto søker plan-/​ reguleringsarkitekt

Kontoret står foran flere interessante planoppgaver, og har behov for å styrke vår kapasitet innenfor plan- og reguleringsarbeid. Vi ser etter en dyktig og engasjert arkitekt eller landskapsarkitekt med solid erfaring og kompetanse innenfor dette fagområdet. Du har antageligvis jobbet med plan og regulering i minimum fire-fem år, enten på arkitektkontor, i annet konsulentfirma og/eller i det offentlige. Søkere må beherske norsk godt både skriftlig og muntlig, ha gode digitale kunnskaper og evne til å være involvert i flere prosjekter parallelt.
 
Lund+Slaatto jobber hovedsakelig med plansaker der kontoret også har prosjekteringsoppdrag etter regulering, og er svært engasjert i reguleringsfasen. Hos oss kan den rette personen få muligheten til å være sentral i tidlig utvikling av en rekke interessante prosjekter. Vi jobber med et stort spenn av planoppgaver - fra regulering av mindre enkelttomter til store komplekse planer for nye bydeler.
 
Vi kan tilby utfordrende oppgaver, bra arbeidsmiljø og gode lønnsbetingelser.
 
Dersom dette kan være aktuelt for deg, send en søknad med CV og portfolie/ utvalgte prosjekteksempler, samt referanser til e-post

Ta gjerne kontakt med Åse Helene Mørk på 992 89 302 for å høre mer om stillingen.
Søknadsfrist: snarest
 
Lund+Slaatto har ca 50 ansatte – sivilarkitekter, interiørarkitekter, arkitekturillustratør, arkitektpraktikanter og egen IT-ansvarlig. Vi holder til i lyse lokaler med utsikt over fjord, havn og by på Lossebalkongen ved Havnelageret sentralt i Oslo.

Lund+Slaatto sin ambisjon er å skape karakteristisk, formsterk og bærekraftig arkitektur. Kontoret er opptatt av profesjonalitet, og har som målsetting å til enhver tid kunne tilby tjenester innenfor hele spekteret av arkitekttjenester på et svært høyt kvalitetsmessig nivå.

Se gjerne mer om oss og prosjektene våre på www.lsa.no