Powerhouse Company Norway AS Oslo, Norge Hjemmeside

Powerhouse Company søker arkitekt /​ teknisk tegner

Vi er Powerhouse Company, et internasjonalt, prisvinnende arkitektkontor med avdelinger i Rotterdam, Munchen og Oslo.

Prosjektene våre spenner bredt og utfordrer arkitekturens status quo. Lidenskap og kreativitet er våre kjerneverdier, og arbeidsmiljøet er dynamisk og nærende: et sted å vokse og bli en del av noe større. Vi er et fullservice-arkitektur- og designselskap som dekker alle faser av et prosjekt, fra konsept til konstruksjon. Vi er alltid på utkikk etter dyktige folk til å bli med i vårt tverrfaglige team. Akkurat nå ser vi etter både en erfaren arkitekt og en teknisk tegner. Tror du at du vil være et flott tilskudd til teamet vårt? Søk nå!

Du brenner for design og er teknisk anlagt. Den ideelle kandidaten bør være ivrig etter å bidra med konseptuelle ideer og samtidig kunne omsette disse til virkelighet. Du tar initiativ og ansvar, er løsningsorientert og nysgjerrig. Du har en service-minded holdning, og setter som oss pris på et høyt tempo. Du har godt humør, er en god kollega og bidrar til et godt kontormiljø!

Teknisk tegner/Bim-modellør
Vi søker etter en teknisk tegner på heltid som snakker norsk og har base i Norge. Har du god kjennskap til detaljering, byggeprosessen, norske forskrifter og ArchiCad? Da er du kanskje den vi ser etter!

Ansvarsområder:

  • Arbeide i et team for å jobbe med prosjekter av høy kvalitet og bidra med utmerkede design- og prosjekteringsferdigheter
  • Evne til å gjennomføre prosjekter i ulike skalaer og faser
  • Være ansvarlig for kvalitetskontroll/norsk regelverk inkludert TEK17
  • Tilgjengelig vår 2023

Arkitekt
Vi søker etter en arkitekt på heltid som snakker norsk og har base i Norge. Er du en all-round arkitekt med lidenskap for konsepter såvel som detaljer? Kan du ta ansvar og samtidig være en god samarbeidspartner og har du god kjennskap til norske forskrifter og ArchiCad? Da er du kanskje den rette!

Ansvarsområder:

  • Arbeide i team for å jobbe med prosjekter av høy kvalitet og bidra med utmerkede design- og ingeniørferdigheter
  • Kunne ta prosjektlederansvar og delegere oppgaver til team-medlemmer i Norge og andre filialer internasjonalt
  • Evne til å gjennomføre prosjekter i ulike skalaer og faser
  • Tilgjengelig snarest mulig

Vi tror på en balanse mellom arbeid og privatliv og tar til orde for åpne mennesker som kan tenke utenfor boksen. Foruten å tilby konkurransedyktig lønn, har vi et unikt kontor sentralt i Oslo. Vi er et lite internasjonalt team som av og til tar en god kald øl sammen. Powerhouse Company behandler alle ansatte og søkere likt, uavhengig av kjønn, sivilstatus, rase, nasjonal eller etnisk opprinnelse; religion, religiøs overbevisning, seksuell legning, funksjonshemming eller alder. Vi gleder oss til å møte deg!

Søknad med cv/portfolio sendes til: oslo@powerhouse-company.com

Søknader vurderes fortløpende.