Made Stavanger Søknadsfrist: 23.12.2019

Praktikant

Praktikant med gründerteft!

Made er et selskap som designer og utvikler produkter med fokus på interiør og møbler. Selskapet drives av daglig leder Eivor Vik, og holder til i Stavanger. Nå ser Made etter en praktikant med gründerteft!

Made ble etablert i februar 2019 og er stadig i etableringsfasen. Sammen med selskapets gründer, og daglige leder Eivor Vik, vil du få muligheten til å bygge opp selskapet.

Made utvikler produkter med høy kvalitet, tidløs estetikk og en lang levetid. Det vektlegges å designe for et sirkulært livsløp og produktene er derfor utviklet med tanke på ombruk og resirkulering. Selv om Made er et lite selskap, er det også en del av en stor familie. Med seks søsterselskaper i Mad as, vil du derfor få mange kollegaer som alle brenner for godt design! 

I løpet av kort tid har selskapet markert seg i bransjen, med flere spennende prosjekter på gang. Vi ønsker derfor å ansette en praktikant for minimum 6 måneder, men aller helst for ett helt år. Oppstart kan gjerne være i januar og senest 3.feb. 2020.  

Oppgaver vil være av svært varierende art:
•   Skissering
•   Presentasjonsarbeid 
•   Søknadsarbeid 
•   Modellering 
•   Prototyping
•   Kundemøter og oppfølging 
•   Innhold til sosiale medier m.m.

Den fremtidige praktikanten hos Made burde ha følgende kvalifikasjoner:

Software: Adobepakken; Indesign og Photoshop + Rhino / Archicad
Utdannelse: 3-årig designrelatert utdannelse, for eksempel bachelorgrad i design, interiør arkitektur, industriell design eller arkitektur.
Språk: Norsk / engelsk
Andre egenskaper/erfaringer: Fordel med erfaring fra møbelproduksjon, utstillingsarbeid, prototyping, som modellmaker eller god kjennskap med Grasshopper.

Vil du være med på reisen?

Ved spørsmål kontakt Eivor Vik på telefon 922 13 715
Søknad, CV og portfolio (maks 10MB) sendes til made@mad.no
Søknadsfrist: 23.des.
E-post merkes: Praktikant hos Made
NB: Spesifiser i e-posten hvor du har sett utlysningen av denne stillingen.