AART Oslo Søknadsfrist: 28.06.2021 www.aart.dk

Prosjekterende arkitekt til Vikingtidsmuseet

Vi søker en prosjekterende arkitekt med erfaring med og interesse for detaljer samt sene projekteringsforløp.

Hos AART architects er vi drevet av prosjekter som har stor betydning for byggherrer og samfunn. For oss handler ikke arkitektur om form. Det handler om effekt.

AART’s utvidelse av Vikingtidsmuseet innfrir visjonen om å løfte Norges kulturarv og legge en ny dimensjon til opplevelsen av Norges unike verdensattraksjon. Vi tilbyr deg muligheten for å bli en del av vårt team så vi i fellesskap kan innfri visjonen for Vikingtidsmuseet.

På AART teamet er vi 10 arkitekter og konstruktører som arbeider engasjert og fokusert med realisering av visjonen for nytt vikingtidsmuseum på Bygdøy, Oslo. Vårt overordnede mål er å skape et globalt ledende senter for formidling av kunnskap om vikingtiden. Statsbygg er ansvarlig for prosjektering og bygging av det nye museumsanlegget på oppdrag fra Kunnskapsdepartementet. I detalj utviklingen og gjennomføringen av museet inngår vi i tett samarbeide med oppdragsansvarlig, Universitetet i Oslo og Kulturhistorisk Museum.

Som prosjekterende arkitekt i teamet får du muligheten for å inngå i en spennende utviklings- og prosjekteringsdialog med fokus på arkitektur, parametrisk design, prosjektering og gjennomføring.

Ønsker til kvalifikationer

  • Har minimum 5 års erfaring med prosjektering, gjerne mer
  • Er en erfaren bruker av Revit
  • Evner at fastholde den arkitektoniske kvalitet
  • Jobber strukturert og systematisk på et høyt faglig nivå
  • Trives med teamarbeida, men evner også at jobbe selvstendig
  • er initiativrik med en proaktiv arbeidsmetodikk
  • gjerne erfaring med prosjektering av kultur prosjekter

Med kontorer i Aarhus, København, Stockholm og Oslo vi tilbyr karrieremuligheter i hele Norden. Vi gir deg mulighet til å utvide din horisont og teste kreftene med høyt profilerte prosjekter på tvers av de nordiske landene og i tett samarbeid med dyktige og dedikerte kollegaer. Vi tilbyr vi gode lønns- og ansettelsesvilkår, fri trening, spennende etterutdanningsmuligheter og et godt arbeidsmiljø med sosiale aktiviteter.

Praktisk informasjon

Du søker stillingen via 'Søk på stillingen' herunder.

Intervjuer med aktuelle kandidater gjennomføres fortløpende.

AART architects er en af Danmarks førende arkitektvirksomheder. Vi tæller mere end 150 medarbejdere og holder til i Aarhus, København, Stockholm og Oslo. Herfra rådgiver vi bygherrer i hele Norden om at udforme og udfordre det byggede miljø på tværs af skala og sektorer. Det gør vi med en unik kombination af indlevelse og innovation, som gennem alle årene har præget vores arbejde med design og arkitektur.

Spørsmål om stillingen

Thomas Pedersen, Projektleder

E-post: thp@aart.dk

Telefon: 0047 404 75 900

Søk på stillingen