Arkitema Architects Oslo Søknadsfrist: 26.01.2020 arkitema.com

Prosjektleder Infrastruktur

Arkitema Architects er i sterk vekst
-
Søker erfaren arkitekt som prosjektleder på infrastruktur. 

Arkitema Architects prosjekterer bygg som skal gi best mulig arkitektoniske rammer for å oppfylle byggets formål. Arkitema arbeider med alle deler av arkitekturfaget – fra innredning via bygningsarkitektur til byplanlegging – men har spesialisert seg på noen fagområder: Bolig, Næring Helse, Læring og Bæredyktige byer og Infrastruktur. Selskapet ble grunnlagt i 1969 og er i dag en av Skandinavias største arkitektselskaper med 550 ansatte fordelt på kontorer i København, Århus, Stockholm, Göteborg, Malmö og Oslo.  

Selskapet er i stor vekst og søker nå etter en prosjektleder som har erfaring med infrastrukturprosjekter, og spesielt innenfor bane og metro. Infrastruktur i Arkitema har et stort vekstpotensiale med både små og store prosjekter i porteføljen. Du vil ha hovedansvaret for større komplekse prosjekter, og vil inngå i vårt prosjektteam bestående av høyt kompetente arkitekter.  Rollen innebefatter ansvar for utvikling av segmentet Infrastuktur hos oss i Arkitema.

Du blir del av en virksomhet med en verdibasert ledelse, og et arbeidsmiljø preget av høy faglig kompetanse, arbeidsglede og et unikt engasjement for arkitektur og estetikk.

Om deg:
•   Du har en bred erfaring prosjektleder innenfor infrastruktur med fokus på arkitektur
•   Du har et stort faglig engasjement og interesse for ledelse av prosjektering av komplekse prosjekter
•   Du er utdannet arkitekt
•   Du trives med å jobbe inn mot et multidisiplinært prosjektmiljø
•   Du er god til at lytte, forstå og omsætte andres innspill gavn for projektets kvalitet og fremdrift
•   Instillet på en del reiseaktivitet
•   Som person er du åpen, omgjengelig og kommuniserer på en god måte

Vi tilbyr:
•   Interessant og utfordrende arbeid med spennende prosjekter
•   Mulighed for at medvirke til at utvikle segmentet Infrastruktur i Arkitema
•   Et meget hyggelig arbeidsmiljø med dyktige og hyggelige kollegaer
•   Konkurransedyktige betingelser
•   Sentralt plassert kontor i St Olavsgate i Oslo
 
Link International Norge AS bistår oss i denne rekrutteringsprosessen.
Spørsmål om stillingen kan rettes til rekrutteringsrådgiver Yvonne Berg på tlf 41417017.

Søknadsfrist:
26.01.2020

Les mer og søk på stillingen


Arkitema Architects AS

Arkitema Architects har som mål å tegne og oppføre bygg som gir best mulig arkitektoniske rammer for byggets formål. Vi har jobbet med arkitektur helt siden vår første tegnestue ble startet 1969, og opp gjennom årene har vi opparbeidet oss solid erfaring og ekspertise innenfor arkitektfaget. Vi lever oss inn i omgivelsene, tar høyde for lokalsamfunnets behov og er opptatt av alltid å ha en god dialog med både byggherre, brukere og samarbeidspartnere. På den måten blir vårt arkitektoniske uttrykk summen av oppdragets mange ulike interessenter, og i prosessen sikrer vi at sluttresultatet blir både gjennomførbart, bærekraftig og estetisk tiltalende. Vi kaller det People in Architecture. 

Vi jobber med alle avskygninger av arkitekturfaget – fra innredning via bygningsarkitektur til byplanlegging – men vi har spesialisert oss på fem fagområder: Bolig, næring, helse, læring og urban design. Disse fem fagområdene utgjør sammen grunnlaget for den moderne, skandinaviske byen. 

Arkitema Architects ble grunnlagt i Aarhus i 1969. I dag er tegnestuen en av Skandinavias største arkitektvirksomheter med 500 medarbeidere fordelt på kontorene i København, Århus, Oslo, Stockholm og Malmø.