Sweco Norge AS Oslo Søknadsfrist: 26.11.2019 www.sweco.no

Senior Landskapsarkitekt

Er du en lidenskapelig landskapsarkitekt? 

Hos oss gjør du en forskjell. Sweco har store ambisjoner om å være den ledende rådgiveren innen planlegging og prosjektering. Dyktige landskapsarkitekter er et verdifullt bidrag for å kunne holde denne posisjonen og som rutinert landskapsarkitekt er du vant til å håndtere nye utfordringer. Du liker å jobbe med varierte prosjekter innen ulike typer bygg, infrastrukturanlegg, energi og industri, og går ikke av veien for å bidra i spennende oppdrag i og utenfor Oslo-regionen. Din lidenskap for faget er en drivkraft for at du lykkes i prosjektene du arbeider i. 

Hos oss vil du utvikle deg. Du har ingen problemer med å ta ansvar for fagområdet i et prosjekt og du vet at dette krever god kommunikasjon. Du ser helheten og er samtidig opptatt av detaljene. Du søker hele tiden nye, bærekraftige løsninger som forener teknikk og miljø, til beste for oppdragsgiver og sluttbrukerne. Du er selvstendig, kreativ og initiativrik og liker å se at arbeidet du legger ned skaper resultater. 

Plan, arkitektur, mobilitet og landskap har nettopp flyttet inn i nye, lekre lokaler på Vækerø, med en mengde sosiale soner, utsyn over park og fjord og tilgang til badestrand. Her møter du hyggelige kolleger i et fleksibelt, sterkt og flerfaglig planmiljø. Du vil bli godt tatt vare på og få jevnlig oppfølging slik at du lykkes med karrierevalg og arbeidsprestasjoner. 

Dine viktigste arbeidsoppgaver 
Du vil bli engasjert i utredning, konseptutvikling innen landskapsforming, skisse- og forprosjekt, detaljprosjektering og beskrivelser, oppfølging på byggeplass, prosjektledelse og kvalitetssikring. Du vil også bidra i markedsarbeid og utarbeidelse av tilbud. Vi er for tiden engasjert i betydelige samfunnsprosjekter ved Nationaltheatret og i Storgata i Oslo, og med Bybanen i Bergen. 

Dette kan du 
•   Du er utdannet landskapsarkitekt, og har minst åtte års erfaring fra rådgiverbransjen (LARK/ARK/ing.-kontorer), entreprenør, offentlig forvaltning eller annen relevant arbeidsgiver.
•   Du har solid kunnskap innen prosjektering og har erfaring med beskrivelse.
•   Du har bred kontaktflate, god kontakt med og forståelse av eiendomsmarkedet i Oslo-området. 

Sweco former fremtidens byer og samfunn 
Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden. 
Se mer

Kontaktperson: 
Birgitte Rodum 

Gruppeleder
birgitte.rodum@sweco.no
+47 481 07 705 

Les mer og søk på stillingen