AFRY Ark Studio Oslo Søknadsfrist: 31.01.2023 Hjemmeside

Senior landskapsarkitekt

Jobbeskrivelse

Vi søker senior landskapsarkitekt til vårt miljø for plan, landskap og urbanisme i Oslo
Vi ønsker oss en ryddig og tydelig fagperson med minimum 7 års erfaring, en ressurs for det voksende landskapsarkitektmiljøet vårt. Du har erfaring med ulike roller og stort spenn av oppgavekompleksitet. Hos oss du vil få gode muligheter til å være med på å sette strategiske mål for fag- og forretningsområdet.

Du er opptatt av kunnskapsdeling og vil få en tydelig rolle i vårt team. Du er formsterk, innovativ og tenkende rundt eget fagområde - og har evne til å kommunisere godt på norsk eller annet nordisk språk. Erfaring med tilbudsarbeid vil telle positivt. Du har interesse for å utvikle deg og å få andre til å vokse. Du evner å jobbe selvstendig og strukturert, og å lytte til og forstå kundens utfordringer og ambisjonsnivå.
Som en del av AFRY blir du en del av et selskap med prosjekter i hele Norden. AFRY Ark Studio skal være tett på kunden gjennom våre lokale studioer. Gjennom vårt arbeid har vi et mål om å være ledende på transformasjon av bygg og byrom. Vi kan love deg mange spennende og varierte prosjekter på tvers av faggruppene og stor mulighet til å påvirke egen arbeidshverdag.

Sentrale arbeidsoppgaver:

 • Være oppdragsansvarlig og en god rådgiver for kundene våre
 • Lage steds- og landskapsanalyser for større landskapsinngrep
 • Prosjektere utomhusarealer, gater og plasser i alle prosjekteringsfaser
 • Yte bistand ved arealplanlegging, konsekvensutredning og analysearbeid
 • Utarbeide konkurransegrunnlag og detaljplaner til alle entrepriseformer
 • Kostnadskalkyler
 • Gjerne beherske 3D-modellering
 • Bidra til å videreutvikle fagfeltet vårt

Vi tilbyr:

Vi kan tilby et tverrfaglig miljø med hyggelige og dyktige kollegaer. I teamet er det høy kompetanse på byliv og byrom, grøntanlegg, bærekraftsvurderinger, medvirkningsarbeid, mulighetsstudier, reguleringsplanlegging, i tillegg til rene landskapsprosjekteringsoppgaver. Vi jobber tett med arkitekter, lysdesignere og akustikere og ingeniører som vi deler lokaler med. Ellers byr vi på:

 • Gode betingelser
 • Svært god helseforsikring og pensjonsordning
 • Moderne kontorfasiliteter sentralt til kollektivtransport og like ved Lysakerelva
 • Innendørs sykkelparkering med servicefasiliteter
 • Aktiv personalklubb som tilbyr friluftsturer og sosial arrangementer
 • Treningsrom og gymsal med ulike organiserte og ikke-organiserte aktiviteter
 • Tilgang på firmahytter

For riktig kandidat kan rollen avstemmes mot egne ønsker og ambisjoner.
Send din søknad innen 31. januar 2023. Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med Seksjonsleder Plan, landskap og urbanisme Åse Lundekvam tlf: 996 43 502 eller Rekrutteringsansvarlig Marie Næss, tlf; 413 48 433

SØK HER

Selskapsbeskrivelse

AFRY er et ledende europeisk selskap med global rekkevidde innen teknologi, design og rådgivning. Vi er 16 000 eksperter innen infrastruktur, arkitektur, industri, energi og digitalisering som sammen skaper løsninger for fremtidens generasjoner. Vi er en av Nordens største leverandører av arkitektur- og designtjenester med over 500 medarbeidere innenfor ulike merkevarer.

 • AFRY Ark Studio i Norge har over 50 medarbeidere, med kontorer i Oslo, Trondheim, Stavanger og på Svalbard. Vi er tverrfaglig sammensatt og omfatter arkitekter, urbanister, byplanleggere, landskapsarkitekter, interiørarkitekter, samfunnsvitere og organisasjonsutviklere.

Ytterligere informasjon

AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Apply information

Posisjon: Senior landskapsarkitekt
Sted: Oslo
Land: Norge

Reference number REF5736E

APPLY NOW OSLO