Rett Hjem Arkitekter Trondheim Søknadsfrist: 23.09.2019 retthjemarkitekter.no

Siv. ark. teamleder

Rett Hjem Arkitekter søker siv. ark. teamleder

Hvem er vi
Rett Hjem Arkitekter har, inkludert søsterselskap, elleve arkitekter, én siv.ing. arealplanlegger og ett årsverk merkantilt. Vi prosjekterer og arealplanlegger en god miks av store og mellomstore leilighetsprosjekter i hele Sør-Norge. Rett Hjem Arkitekter har på kort tid vokst organisk fra «inhouse» arkitekt hos Rett Hjem Bolig AS fram til i dag, der flere store utbyggere i Norge er kunder. Vi har vokst synkront med oppdragsinngangen. Det er også strategien framover.  Hovedkontoret vårt ligger i den nye «Lyngården» på Moholt i Trondheim.

Hvordan er hverdagen
Teamarbeid er mantraet, med arealplanlegging som overlapper teamene. Vår nye kollega vil etter å ha blitt godt kjent med oss og jobbens innhold, fungere som teamleder der rådgivning og støtte til gruppa vil være den desidert største del av hverdagen. Teamleder har kunde og myndighetskontakt. Det blir relativt lite selvstendige tegneoppgaver, men desto mer ideutvikling med utbyggere, støtte og oppfølging av teamet. I en periode (pappapermisjon på gang) vil arealplanlegging også være en del av arbeidsdagen. Som du sikkert skjønner, er det nødvendig med erfaring og god kommunikasjonsevne. Du er kommunikatoren mellom kunden, det offentlige og teamet ditt.   

Hva gjør jobben spesiell
Teamleder samarbeider tett med utbygger og entreprenør. Du vil i tillegg til det arkitektfaglige opparbeide en omfattende kunnskap rundt konstruksjonsmetoder og løsninger som direkte påvirker en utbygger/entreprenørs valg. Gjennom samlokalisering med utbygger får du også direkte og indirekte en unik innsikt i sluttkundens forskjellige behov og rettigheter. Kort og godt en unik innsikt i hele næringskjeden.

Hva får du
God lønn, pensjonsordning, nye lokaler med ditt eget kontor, det siste og beste av harde og myke verktøy, parkeringsplass i P-kjeller og en spennende kantine. Det viktigste er inkluderende, hjelpsomme, kunnskapsrike og inspirerende kolleger. Da gjenstår det bare å si velkommen.

Praktisk info
Søknadsfrist 23.09
Kontaktpersoner:
Valerio Ricci, 983 65 754, valerio@rett-hjem.no
Geir Søbstad, 932 12 100, geir@rett-hjem.no

retthjemarkitekter.no