Arkitektkontoret IHT Kleppe iht.no

Sivilarkitekt/​ arkitekt

Arkitektkontoret IHT søker etter en dyktig og trivelig arkitektkollega.

Arkitektkontoret IHT startet opp på Klepp i 1993 og jobber med utvikling og prosjektering av eneboliger, fritidsboliger, rekkehus, bolig-og næringsprosjekter.

Vi legger stor vekt på å ha det kjekt på jobb og ser frem til å styrke laget med en til. Derfor ønsker vi deg hjertelig velkommen, du som kanskje blir vår nye SIVILARKITEKT/ARKITEKT.
Vi tilbyr et sterkt fagmiljø og stor takhøyde, konkurransedyktig lønn og gode pensjons- og forsikringsordninger. - BLIR DU MED OSS PÅ VEIEN VIDERE?

Send en kortfattet søknad med CV og portfolio /skisser til ingunn@iht.no
Foruten å ha sans for fine former, gode løsninger og livet generelt, bør du beherske norsk skriftlig og muntlig.
 
Om oss:
Arkitektkontoret IHT ble etablert i 1993 og utgjør i dag et sterkt fagmiljø innen arkitektur og ingeniørkunst. Våre sivilarkitekter, arkitekter og ingeniører har en ting felles: De er mennesker. Akkurat det samme som våre kunder er. Dette fellestrekket er grunnleggende i vårt arbeid.
Vi har lyst på resultater! For å lykkes med det, ønsker vi å skape rom for begeistring i alt vi gjør. Vår kultur skal alltid preges av: Gode samtaler, sterkt engasjement og uhemmet skaperkraft. Vi tror på menneskene, formene og framtiden!
 
For spørsmål, ta gjerne kontakt med daglig leder Ingunn Aarrestad,
tlf 51 78 97 64 / mob: 976 29 455.
 
Arbeidssted: Kleppe
Søknadsfrist: snarest
Ansettelsestidspunkt: Avtales