Betonmast Boligbygg Oslo Søknadsfrist: 13.01.2020 www.betonmast.no

Sivilarkitekt boligprosjektering

Betonmast Boligbygg søker sivilarkitekt

Betonmast er et av Norges største privateide entreprenør- og eiendomsutviklingskonsern. Virksomheten ble etablert i 2006, og omfatter i dag 16 selskaper lokalisert i de største markedene i Norge og Sverige. Konsernet omsetter for ca. 7 milliarder kroner og har over 1000 medarbeidere.

Betonmast Boligbygg er blant landets mest erfarne boligbyggere og -utviklere. Med vår mer enn 50 år lange erfaring med industriell boligproduksjon har vi overlevert mer enn 50.000 boliger. Målet er å være en av landets fremste boligutviklere og boligprodusenter også de neste 50 år.

Les mer på Betonmast.no

Betonmast Boligbygg søker sivilarkitekt til tverrfaglig prosjekteringsenhet.  Vi har lang erfaring og høy kompetanse innen prosjektering og bygging av store boligprosjekter i Oslo og omegn. Arbeidsplassen preges av stolthet, samarbeid, godt humør og en sterk vilje til å lykkes.

Som arkitekt hos oss vil du få mulighet til å være med på prosjektutvikling i rammesøknadsfasen, detaljprosjektering og oppfølging på byggeplass. Du må ha minimum fem års erfaring med og god kunnskap om boligprosjektering, være initiativrik og trives med å arbeide både selvstendig og i team. Tverrfaglig forståelse og god formidlingsevne er også viktig.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser med bl.a. bonusordning.

Ønskes ytterligere informasjon om stillingen, kontakt direktør prosjektering Tove C. Hæreid på 90752319 eller tove.c.hereid@betonmast.no

Søknadsfrist: 13.01.2020


Les mer og søk på stillingen